NBA

NBA: Νικς και Γουίζαρντς ρίχνουν ματιές στον Μπρόγκντον

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με την φανέλα των Πέισερς
Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με την φανέλα των Πέισερς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Με τους Πέισερς να έχουν γνωστοποιήσει εδώ και καιρό ότι ο Μάλκολμ Μπρόγκντον είναι διαθέσιμος, δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι οι Γουίζαρντς και οι Νικς είναι δύο ομάδες που ενδέχεται να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον δύσκολα θα αγωνίζεται στους Πέισερς την νέα σεζόν, αφού η Ιντιάνα θέλει να τον ξεφορτωθεί για να ανοίξει χώρο για τους Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και Μπάντι Χιλντ. Όπως φαίνεται, υπάρχου δύο ομάδες που κοιτάζουν προς την πλευρά του: Οι Γουίζαρντς και οι Νικς.

Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι αμφότεροι οι μνηστήρες ρίχνουν ματιές στον έμπειρο γκαρντ. Την ίδια στιγμή ωστόσο συμπληρώνεται ότι οι Νικς θα ενδιαφερθούν πραγματικά μόνο αν αποτύχουν να υπογράψουν τον πρώτο στόχο τους: Τον Τζέιλεν Μπράνσον των Μάβερικς, που είναι free agent. Όπως και να έχει πάντως, ο Μπρόγκντον φαίνεται ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποχωρήσει από τους Πέισερς το καλοκαίρι, αλλάζοντας παραστάσεις.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπρόγκντον είχε 19.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο πήρε μέρος σε μόλις 36 αγώνες. Στην τριετία που βρίσκεται στους Πέισερς, δεν ξεπέρασε ποτέ το φράγμα των 56 αγώνων σε μία σεζόν.

TAGS NBA ΗΠΑ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ