NBA

NBA, Νικς: Αμφίβολος ο Ραντλ για το Game 1 με τους Καβαλίερς

Ο Τζούλιους Ραντλ
Ο Τζούλιους Ραντλ © 2023 WILFREDO LEE/AP IMAGES

Ο Τζούλιους Ραντλ χαρακτηρίζεται ως "αμφίβολος" στο ιατρικό δελτίο των Νικς ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Καβαλίερς για τον 1ο γύρο των playoffs, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι μοιρασμένες.

Ο Τζούλιους Ραντλ είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά το διάστρεμμα που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο και τον έχει αφήσει εκτός δράσης από τις 29 Μαρτίου. Η συμμετοχή του ωστόσο στο Game 1 των playoffs κόντρα στους Καβαλίερς τα χαράματα της Κυριακής του Πάσχα (16/4, 01:00) χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια πως το αν θα αγωνιστεί ο Ραντλ θα αποφασιστεί σχεδόν την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να πατήσει παρκέ να είναι 50%. Αυτό βέβαια δεν παύει να είναι ένα βήμα μπροστά για τους Νικς, που έχουν ανάγκη τον All Star φόργουορντ τους κόντρα σε ένα Κλίβελαντ που χαρακτηρίζεται από την δύναμή του στην γραμμή ψηλών του λόγω της παρουσίας των Τζάρετ Άλεν και Ίβαν Μόμπλι.

Την φετινή σεζόν ο Ραντλ έχει 25.1 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 10 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής, όντας ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ των Νεοϋορκέζων.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ