NBA

NBA, Νετς: Πιθανό να πάνε για το μπαμ με τον Λίλαρντ το καλοκαίρι

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ AP PHOTO/JOHN MCCOY

Ο αποκλεισμός από τα playoffs έβαλε τους Νετς στην διαδικασία να ξεκινήσουν να κοιτάζουν την επόμενη σεζόν, με την "New York Post" να αναφέρει ότι είναι πιθανό να κυνηγήσουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Οι Νετς είδαν τους Σίξερς να τους "σκουπίζουν" στον πρώτο γύρο των playoffs. Είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη μέρα τους. Και, σύμφωνα με δημοσίευμα της "New York Post", ενδεχομένως το καλοκαίρι να είναι "καυτό" για το Μπρούκλιν, αφού ρίχνει ματιές στον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Με τον GM της ομάδας, Σον Μαρκς, να δηλώνει στην τελευταία συνέντευξη τύπου της σεζόν ότι τα δεδομένα πάντα αλλάζουν με τους σταρ στο NBA και ότι οι Νεοϋορκέζοι θα είναι σε... αναμονή για όταν συμβεί αυτό προκειμένου να κάνουν κάποια πρόταση, το μεγάλο Νεοϋορκέζικο ΜΜΕ έβαλε στο παιχνίδι τον All Star γκαρντ.

Με τον Λίλαρντ να έχει ξεκαθαρίσει ότι αγαπάει μεν τους Μπλέιζερς, αλλά δεν σκοπεύει να μείνει αν το Πόρτλαντ αποφασίσει να κάνει rebuilding, η "New York Post" αναφέρει ότι οι Νετς θα έχουν... ανοιχτές τις κεραίες τους και είναι πιθανό να κάνουν κίνηση. Μάλιστα, το δημοσίευμα πάει ακόμα πιο μακριά το θέμα, υπενθυμίζοντας ότι ο Λίλαρντ βρέθηκε στο γήπεδο των Νετς για το Game 3 με τους Σίξερς. Το ίδιο βράδυ μάλιστα πέρασε χρόνο με τον νεαρό σταρ της ομάδας, Μάικαλ Μπρίτζες, τον οποίο σε ανύποπτο χρόνο είχε αποκαλέσει έναν από τους αγαπημένους του παίκτες.

Είναι σαφές ότι προς το παρόν ο Λίλαρντ δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής, τουλάχιστον επίσημα. Δεδομένου όμως ότι οι Νετς έχουν αρκετά να προσφέρουν στους Μπλέιζερς αν συμβεί αυτό, τότε σε περίπτωση που ο All Star γκαρντ έστω... υποννοήσει ότι θέλει να αποχωρήσει από το Πόρτλαντ, τότε το Μπρούκλιν θα είναι έτοιμο να κάνει κίνηση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ