NBA

NBA: Νάγκετς - Σανς το πρώτο ζευγάρι στα ημιτελικά της Δύσης, όλο το bracket των playoffs

Κέβιν Ντουράντ εναντίον Άαρον Γκόρντον
Κέβιν Ντουράντ εναντίον Άαρον Γκόρντον AP PHOTO/MATT YORK

Γιόκιτς εναντίον Ντουράντ και Μάρεϊ εναντίον Μπούκερ. Ή αλλιώς Νάγκετς εναντίον Σανς σε μια τιτανομαχία για την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης. Ακόμη περιμένουν αντίπαλο οι Σίξερς στην Ανατολή. Πώς έχει η κατάσταση στα NBA Playoffs.

Η σχεδόν ταυτόχρονη πρόκριση των Νάγκετς επί των Τίμπεργουλβς και των Σανς επί των Κλίπερς με 4-1 δημιούργησε το πρώτο ζευγάρι στον β' γύρο των NBA Playoffs.

Πρόκειται γι' αυτό που σχηματίστηκε από την παρέα του Νίκολα Γιόκιτς με αυτήν του Κέβιν Ντουράντ. Δυο σπουδαίες παρέες που θα διασταυρωθούν με στόχο τις τέσσερις νίκες και μια θέση στους τελικούς της Δύσης. Το πλεονέκτημα της έδρας το έχει το Ντένβερ, χάρη στο καλύτερο ρεκόρ του στην κανονική περίοδο. Άρα η σειρά θ' αρχίσει με δύο παιχνίδια στην Ball Arena, όπου θα διεξαχθεί και το έβδομο αν χρειαστεί.

Η άλλη διασταύρωση των ημιτελικών στη Δύση θα προκύψει από το Κινγκς-Γουόριορς (2-2), που παίζουν ξανά απόψε, και το Γκρίζλις-Λέικερς (1-3).

Στην Ανατολή η μόνη ομάδα που έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση στα ημιτελικά είναι οι Σίξερς μετά το 4-0 στη σειρά με τους Νετς. Θα είχαν αντιπάλους τους Σέλτικς, αν δεν είχε επέμβει ο Τρέι Γιανγκ των Χοκς με το εύστοχο τρίποντό του ελάχιστα πριν από τη λήξη. Το 3-2 επιτρέπει στα γεράκια να ελπίζουν στην ανατροπή.

Η τετράδα θα συμπληρωθεί από τους νικητές των Μπακς-Χιτ και Καβαλίερς-Νικς. Και στις δύο περιπτώσεις οι ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ βρίσκονται πάνω με 3-1 κι απειλούν τα δύο φαβορί. Τα ξημερώματα τα πέμπτα παιχνίδια σε Μιλγουόκι και Κλίβελαντ.

TAGS NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ