NBA

NBA, Μπρουκς για ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Έχει γεράσει, δεν σέβομαι κανέναν μέχρι να μου βάλει 40 πόντους"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με αντίπαλο τον Ντίλον Μπρουκς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με αντίπαλο τον Ντίλον Μπρουκς Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντίλον Μπρουκς σχολίασε τις κόντρες του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο παρκέ στην σειρά των Γκρίζλις με τους Λέικερς και προκάλεσε ανοιχτά τον "Βασιλιά", λέγοντας ότι έχει γεράσει και δεν είναι ο παίκτης που ήταν κάποτε.

Ο Ντίλον Μπρουκς δεν φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται. Αυτό έκανε και μετά την νίκη των Γκρίζλις επί των Λείκερς (103-93) στο Game 2 της σειράς, με την οποία το Μέμφις έφερε την σειρά στο 1-1.

Ο φόργουορντ των "Αρκούδων" ρωτήθηκε για τα "γαλλικά" που αντάλλαξε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά την διάρκεια του αγώνα και αν φοβάται πως αυτό θα φέρει κάποιο αγωνιστικό ξέσπασμα του "Βασιλιά" στην συνέχεια της σειράς, με την απάντησή του να δείχνει ότι... σίγουρα δεν αισθάνεται κάποιο φόβο.

"Δεν με ενδιαφέρει, έχει γεράσει" δήλωσε αρχικά ο Μπρουκς με τους δημοσιογράφους να γελάνε, αλλά τον ίδιο να συνεχίζει μιλώντας με σοβαρό ύφος: "Περίμενα να ξεκινήσει να μου μιλάει στο ματς, αλλά γύρω στο Game 4 ή το Game 5. Μου είπε κάτι όταν έκανα το 4ο φάουλ μου. Αυτό κάνω όμως εγώ. Τσιγκλάω... αρκούδες. Δεν σέβομαι κανέναν μέχρι να μου βάλει 40 πόντους".

Στην συνέχεια ο Μπρουκς ανέφερε και κάποια από τα πράγματα που είπε στον ΛεΜπρόν: "Του ξεκαθάρισα ότι δεν μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός με εμένα. Ότι δεν το έχει κάνει. Δείτε το VIDEO του αγώνα, δεν με αντιμετωπίζει γενικά ένας εναντίον ενός".

Κλείνοντας ο Μπρουκς παραδέχθηκε ότι ο Τζέιμς είναι θρύλος, ωστόσο πέταξε ακόμα ένα καρφί προς τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του NBA: "Δεν βρίσκεται στο επίπεδο που βρισκόταν όταν έπαιζε στο Κλίβελαντ και στο Μαϊάμι όταν κατακτούσε πρωταθλήματα. Μακάρι να τον αντιμετώπιζα τότε. Θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά παίζω κόντρα σε αυτό που έχω απέναντί μου.

Θα προσπαθήσω να τον εξαντλήσω σε μία σειρά 7 αγώνων και θα δω αν θα αντέξει. Και θα δούμε αν θα θελήσει να παίξει ένας εναντίον ενός απέναντί μου ή θα παίρνει σουτ από την περιφέρεια".

Για την ιστορία, το ατομικό ρεκόρ του ΛεΜπρόν στους 13 αγώνες που έχει αντιμετωπίσει τον Μπρουκε με την φανέλα των Γκρίζλις είναι 34 πόντοι. Μένει να φανεί αν θα το σπάσει στο Game 3 της σειράς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ