NBA

NBA, Μπρούκλιν Νετς: Ανακούφιση για τον Κέβιν Ντουράντ, δίχως όμως χρονοδιάγραμμα επιστροφής στην δράση

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ © 2022 NOAH K. MURRAY / AP IMAGES

Οι Μπρούκλιν Νετς ενημέρωσαν πως ο Κέβιν Ντουράντ γύρισε το αριστερό γόνατο στη νίκη επί των Νιου Ορλίν Πέλικανς, δίχως όμως να δώσουν χρονοδιάγραμμα επιστροφής του 33χρονου φόργουορντ.

Ανακούφιση υπήρξε στην πλευρά των Μπρούκλιν Νετς για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ, στη διάρκεια του αγώνα με τους Νιου Ορλίν Πέλικανς. Ο 33χρονος φόργουορντ υποχρεώθηκε να αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ στα μισά της δεύτερης περιόδου, εξαιτίας προβλήματος στο αριστερό γόνατο, πλην όμως οι όποιοι (αρχικοί) φόβοι δεν επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας.

Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από την ενημέρωση των Μπρούκλιν Νετς πως "ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να γυρίσει σε πλήρη δράση μετά από μια περίοδο αποκατάστασης. Νεότερα αναφορικά με την επιστροφή του θα δίνονται κατά περίπτωση".

Όπως αναφέρει πάντως ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, εντός του οργανισμού η επάνοδος του Κέβιν Ντουράντ στην δράση τοποθετείται στις τέσσερις με έξι βδομάδες. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο "KD" έχει 29.3 πόντους (με 37.2% στα τρίποντα), 7.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

TAGS NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ