NBA

NBA, Μπράντλι Μπιλ: "Παίζω σκ...α όλη την σεζόν"

Ο Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς
Ο Μπράντλι Μπιλ των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπράντλι Μπιλ ήταν... ωμά ειλικρινής και δήλωσε ότι από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει άσχημα, λέγοντας ότι πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Ο Μπράντλι Μπιλ είναι ο πρώτος που ξέρει ότι πρέπει να παίξει καλύτερα. Και δεν δίστασε να το δηλώσει με αρκετά... ωμό τρόπο σε δηλώσεις του.

Ο σταρ των Γουίζαρντς ρωτήθηκε για τα σκαμπανεβάσματα που έχουν στην απόδοσή τους οι Σπένσερ Ντίνγουιντι και Μοντρέζλ Χάρελ και η απάντησή του προκάλεσε εντύπωση. "Για να είμαι ειλικρινής, παίζω σκ...α όλη την σεζόν. Οπότε δεν πρόκειται να κάθομαι εδώ και να σχολιάζω την απόδοση δύο συμπαικτών μου που βοηθούν την ομάδα" δήλωσε αρχικά ο Μπιλ, για να προσθέσει:

"Θα ρίξω το φταίξιμο πάνω μου πριν το ρίξω οπουδήποτε αλλού. Πρέπει να βελτιωθώ, πρέπει να ηγούμαι καλύτερα, πρέπει να είμαι παραγωγικός και να οδηγώ την ομάδα όπως θέλω".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Μπιλ αναφέρθηκε και στα πράγματα που πιστεύει ότι κάνει λάθος: "Πρέπει να προσαρμοστώ και να βρω πώς θα το κάνω. Να πασάρω στον σωστό χρόνο. Κάποιες φορές απλώς ντριμπλάρω ανάμεσα σε 2-3 αντιπάλους. Όλα ξεκινούν από εμένα. Πρέπει να παίξω καλύτερα".

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Μπιλ έχει 22.5 πόντους μέσο όρο (ο χαμηλότερος αριθμός του από την σεζόν 2015/16), 4.8 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο με 44.2% στα σουτ (χαμηλότερο ποσοστό του από την σεζόν 2014/15) και 26.3% στα τρίποντα (χαμηλότερο ποσοστό της καριέρας του) σε 36 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ