NBA

NBA, Μπλέιζερς: Μένει ο Λίλαρντ, το Πόρτλαντ δεσμεύτηκε να κάνει κινήσεις

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ σε αγώνα των Μπλέιζερς με τους Ρόκετς
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ σε αγώνα των Μπλέιζερς με τους Ρόκετς Ⓒ 2023 STEVE DYKES/ ASSOCIATED PRESS

Η συνάντηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ με τους ιθύνοντες των Μπλέιζερς πήγε όσο καλά μπορούσε να πάει για τις δύο πλευρές, με τον All Star γκαρντ να αποφασίζει να μην ζητήσει ανταλλαγή, αφού το Πόρτλαντ δεσμεύτηκε να κάνει κινήσεις.

Η συνάντηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ με τους ιθύνοντες των Μπλέιζερς χαρακτηρίστηκε κρίσιμη. Οι δύο πλευρές είπαν αυτά που είχαν να πουν. Και ο All Star γκαρντ αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στο Πόρτλαντ να του δείξει πως μπορεί να εξελιχθεί σε ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε, με τον GM των Μπλέιζερς, Τζο Κρόνιν, να αναφέρει σε επίσημη δήλωσή του ότι "μιλήσαμε με τον Λίλαρντ και τον εκπρόσωπό του. Είχαμε έναν ωραίο διάλογο. Παραμένουμε δεσμευμένοι να χτίσουμε μία ομάδα-νικήτρια γύρω του".

Οι Μπλέιζερς αυτή τη στιγμή έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς ταλαντούχους - αλλά νεαρούς - παίκτες (Χέντερσον, Σάιμονς, Σαρπ) και ο πρώτος στόχος τους είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Τζέραμι Γκραντ. Αν πάντως θέλουν να δώσουν βοήθεια στον Λίλαρντ, τότε ενδεχομένως κάποιος από τους νεαρούς παίκτες τους να πρέπει να παραχωρηθεί με ανταλλαγή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ