NBA

NBA, Μπλέιζερς: Χειρουργείο για τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς, εκτός επ' αόριστον ο νεαρός σέντερ

NBA, Μπλέιζερς: Χειρουργείο για τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς, εκτός επ' αόριστον ο νεαρός σέντερ
PRINTSCREEN

Άσχημα μαντάτα για τους Μπλέιζερς, αφού ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο διάστημα.

Ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς αδυνατεί να μείνει υγιής. Ο νεαρός σέντερ τραυματίστηκε στο δεξιό γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τους Μπλέιζερς να αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός δράσης επ' αόριστον. Ο Γουίλιαμς τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Γκρίζλις.

Ο νεαρός σέντερ ήταν ένα από τα ανταλλάγματα που έδωσαν οι Σέλτικς στους Μπλέιζερς (μαζί με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον) στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Τζρου Χόλιντεϊ, με το Πόρτλαντ να επιθυμεί να χτίσει ένα εξαιρετικά αθλητικό δίδυμο στην θέση του σέντερ μαζί με αυτόν και τον ΝτιΆντρε Έιτον. Θα χρειαστεί ωστόσο να κάνει υπομονή για να το δει αυτό να συμβαίνει.

Ο Γουίλιαμς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μπλοκέρ στο NBA, ωστόσο το σώμα του τον προδίδει διαρκώς, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει να τα δείξει όλα αυτά με συνέπεια, αφού δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του σε περισσότερα από 61 παιχνίδια. Πέρυσι μάλιστα, λόγω επέμβασης στο αριστερό γόνατο, αγωνίστηκε σε μόλις 35 παιχνίδια με τους Σέλτικς.

Την σεζόν 2023/24 ο Γουίλιαμς έχει 6.8 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 1.2 κλεψίματα και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ