NBA

NBA, Μιλγουόκι Μπακς: Ο Κρις Μίντλετον θα χάσει όλη τη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς

Ο Κρις Μίντλετον με την φανέλα των Μπακς
Ο Κρις Μίντλετον με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2022 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Λίγες μόλις ώρες μετά τη νίκη - πρόκριση επί των Σικάγο Μπουλς, οι Μιλγουόκι Μπακς ενημερώθηκαν πως ο τραυματισμός του Κρις Μίντλετον θα του στερήσει τη συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Απριλίου, οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν αυτό που έπρεπε και πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο των NBA Playoffs. Η όποια ικανοποίηση (και χαρά) από το γεγονός πάντως μετριάστηκε πολύ γρήγορα, δεδομένου ότι έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κρις Μίντλετον θα χάσει όλη τη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς.

Το alter ego του Γιάννη Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο Game 2 με τους "Ταύρους" με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία περίπου τεσσάρων εβδομάδων. Στην πράξη αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα στο γόνατο είναι τόσο σοβαρό που θα του στερήσει τη συμμετοχή σε όλους τους αγώνες με την ομάδα του Ίμε Ουντόκα, αφού ο χρόνος είναι εχθρός.

Τη φετινή σεζόν, ο Κρις Μίντλετον έχει 20.1 πόντους (με 37.3% στο τρίποντο), 5.4 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 1/2 κλεψίματα και 2.9 λάθη ανά συμμετοχή.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ