NBA

NBA: Μικρή αναμονή πριν από την ανταλλαγή του Μπιλ στους Σανς με την ελπίδα ότι θα βρεθεί 3η ομάδα για τον Πολ

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Η ανταλλαγή του Μπράντλι Μπιλ στους Σανς είναι δεδομένη, ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού οι Γουίζαρντς ψάχνουν τρόπους για να βρουν μία τρίτη ομάδα, η οποία θα πάρει στις τάξεις της τον Κρις Πολ.

Ο Μπράντλι Μπιλ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σανς, στην πρώτη ανταλλαγή-βόμβα της offseason. Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνουν οι Κρις Πολ και Λάντρικ Σάμετ. Το τελευταίο κομμάτι της συμφωνίας όμως ενδέχεται να μην ισχύει στο 100%, για αυτό υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το ESPN, οι Γουίζαρντς έχουν ζητήσει λίγο χρόνο από τους Σανς (και τον... Μπιλ, που είχε no trade clause) προκειμένου να βρουν μία τρίτη ομάδα που θα έχει την διάθεση να πάρει στις τάξεις της τον Κρις Πολ. Με αυτό τον τρόπο, η Ουάσινγκτον θέλει αν γίνεται να πάρει μερικά ανταλλάγματα ακόμα, αφού η εναλλακτική θα είναι απλώς να λύσει το συμβόλαιο του Πολ χωρίς κάποιο άλλο κέρδος.

Παράλληλα, όπως διέρρευσε, μαζί με τον Μπιλ στους Σανς αναμένεται να πάει και ο Μπράντον Γκούντγουιν, προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ