NBA

NBA μεταγραφές: Στους Νικς ο Τζέιλεν Μπράνσον, δεν έδωσε ευκαιρία στους Μάβερικς

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, Τζέιλεν Μπράνσον
Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, Τζέιλεν Μπράνσον © 2022 JED JACOBSOHN/ASSOCIATED PRESS

Στους Νικς μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ο Τζέιλεν Μπράνσον, που δεν έδωσε την ευκαιρία στους Ντάλας Μάβερικς να του κάνουν πρόταση παραμονής.

Από το Ντάλας στην Νέα Υόρκη μετακομίζει ο Τζέιλεν Μπράνσον, καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών στους Νικς για να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 110.000.000 δολαρίων.

Ο 26χρονος γκαρντ των 185 εκατοστών αποχωρεί από τους Μάβερικς μετά από τέσσερα χρόνια, δεν έδωσε καν στην ομάδα την ευκαιρία να του μιλήσει όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια του Athletic και πηγαίνει σε έναν οργανισμό στον οποίο θα έχει σημαντικότερο ρόλο από εκείνον του στηρίγματος του Λούκα Ντόντσιτς.

Την περασμένη σεζόν, την τέταρτη της επαγγελματικής του καριέρας, ο Μπράνσον μέτρησε 16.3 πόντους (54.5% στο δίποντο, 37.3% στο τρίποντο, 84% στις βολές), 3.9 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.6 λάθη ανά 31.9 λεπτά σε 79 αγώνες της κανονικής περιόδου, με τους Μάβερικς να ετοιμάζονται να καλύψουν το κενό του πιθανότατα με τον Σπένσερ Ντίνγουιντι, εκ των έσω δηλαδή.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ