ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Με σημαντικά προβλήματα οι Μπακς απέναντι στους Ράπτορς

NBA: Με σημαντικά προβλήματα οι Μπακς απέναντι στους Ράπτορς
2021 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Χωρίς τους Άλεν, ΝτιΒιντσέντζο, Κόνατον, Λόπεζ θα υποδεχθούν οι Μπακς τους Ράπτορς, που έφτασαν πλήρεις στο Μιλγουόκι.

Ο 40ος αγώνας των Μπακς στην κανονική περίοδο θα είναι δύσκολος. Η ομάδα του Μιλγουόκι υποδέχεται απόψε (03:00, LIVE από το SPORT24) τους Ράπτορς στο Fiserv Forum, με σημαντικά προβλήματα και με τον εγωισμό της πληγωμένο από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα από τους ουραγούς του NBA, Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκρέισον Άλεν (πρωτόκολλο κορονοϊού), τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο), τον Πατ Κόνατον (πρωτόκολλο κορονοϊού) και τον μόνιμο πλέον απόντα Μπρουκ Λόπεζ που αναρρώνει από την επέμβαση στη μέση, ενώ αμφίβολοι είναι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Τζόρνταν Νουόρα και ο Σέμι Οτζελέγε. Με απλά λόγια, θα λείψουν οι δύο σούτινγκ γκαρντ και αυτός που θα μπορούσε να τους αντικαταστήσει.

Η λογική λέει πως ο Μπουντενχόλζερ θα βάλει στην αρχική πεντάδα τον Γουέσλι Μάθιους, την ώρα που οι Ράπτορς έχουν πλέον γεμάτο ρόστερ καθώς απουσιάζει μόνο ο Γκόραν Ντράγκιτς. Θα είναι μέσα και ο Σκότι Μπαρνς και ο Πασκάλ Σιάκαμ και ο Οου Τζι Ανουνόμπι και όσοι έλειψαν το τελευταίο διάστημα, με τον Νικ Νερς να ξέρει πόσο σημαντική θα είναι μία νίκη στο σπίτι των πρωταθλητών του NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ