NBA

NBA: Με 11 απουσίες οι Πίστονς στο Μιλγουόκι για τον αγώνα με τους Μπακς

NBA: Με 11 απουσίες οι Πίστονς στο Μιλγουόκι για τον αγώνα με τους Μπακς
2021 AP PHOTO/DUANE BURLESON

Με μισό ρόστερ θα παραταχθούν οι Ντιτρόιτ Πίστονς στο αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς, που ελπίζουν ότι θα έχουν εύκολο έργο στο Fiserv Forum.

Ο 39ος αγώνας των Μπακς στη σεζόν, δεν κρύβει ιδιαίτερες παγίδες. Η ομάδα του Μιλγουόκι θα υποδεχθεί απόψε στις 03:00 τους Πίστονς στο Fiserv Forum (LIVE από το SPORT24), με την ομάδα του Ντιτρόιτ να έχει ωστόσο πολλά προβλήματα καθώς ταξίδεψε χωρίς 11 αθλητές της.

Συγκεκριμένα, οι Τζέραμι Γκραντ, Φρανκ Τζάκσον, Κόρι Τζόσεφ, Αϊζάια Λάιβερς, Κέλι Ολίνικ, Τρέβιον Πάλμερ, Ντεϊβίντας Σιρβίντις, Κρις Σμιθ, Κάσιους Στάνλι, Αϊζάια Στούαρτ, Ντέρικ Γουόλτον βρίσκονται εκτός δράσης, κάποιοι ασθενείς και στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA και κάποιοι τραυματίες.

Από τους Μπακς θα απουσιάσουν ο ασθενής Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο τραυματίας στον αριστερό αστράγαλο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, ο επίσης ασθενής Σέμι Οτζελέγε και ο Μπρουκ Λόπεζ που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Αμφίβολος είναι ο Κρις Μίντλετον που απουσίασε από το προηγούμενο ματς για προσωπικούς λόγους.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ