NBA

NBA: Μάβερικς και Γουλβς θα δώσουν δύο φιλικά στο Άμπου Ντάμπι

NBA: Μάβερικς και Γουλβς θα δώσουν δύο φιλικά στο Άμπου Ντάμπι
AP PHOTO/LM OTERO

Μετά τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Ατλάντα Χοκς ήρθε η σειρά των Ντάλας Μάβερικς και των Μινεσότα Τίμπεργουλβς να δώσουν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στο Άμπου Ντάμπι. Στις 5 και 7 Οκτωβρίου του 2023 έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια.

Πριν από το ξεκίνημα της σεζόν 2022-23 ήταν οι Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς που βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι και έδωσαν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν έχει καν ολοκληρωθεί, βασικά βρίσκεται στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου των playoffs και το NBA ξέρει ήδη ποιες ομάδες θα βρεθούν στον Αραβικό Κόλπο για pre-season αγώνες στις αρχές Οκτωβρίου του 2023.

Πρόκειται για τους Ντάλας Μάβερικς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι οποίοι θα αναμετρηθούν δύο φορές, στις 5 και τις 7 Οκτωβρίου αντίστοιχα, στην Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι.

"Ο Ντάλας Μάβερικς αναγνωρίζουν τη σημασία της παγκοσμιοποίησης του μπάσκετ. Για πολλά χρόνια, απολαμβάνουμε διεθνείς παίκτες και έχουμε αυξανόμενη διεθνή βάση θαυμαστών. Είναι τιμή μας να παίζουμε το παιχνίδι που αγαπάμε για τους οπαδούς του NBA στο Άμπου Ντάμπι και σε όλο τον κόσμο. Εκτιμούμε όλους όσους εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργήσουν αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία για την ομάδα μας και τους οπαδούς μας", ανέφερε μετά την ανακοινωση της είδησης ο CEO των Μαβς, Σιντ Μάρσαλ.

"Καθώς το NBA συνεχίζει την παγκόσμια επέκτασή του, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν την τιμή να επιλεγούν για τους aγώνες του NBA στο Άμπου Ντάμπι. Ευχαριστούμε τη Λίγκα και τη διοργανώτρια πόλη που μας δίνουν την ευκαιρία να φέρουμε κοντά τους φιλάθλους μέσα από τον αγώνα του μπάσκετ", σημείωσε από τη δική του πλευρά ο CEO των Γουλβς, Ίθαν Κέισον.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ