NBA

NBA, Λος Άντζελες Λέικερς: Πολυθρόνα για δύο η θέση του head coach

NBA, Λος Άντζελες Λέικερς: Πολυθρόνα για δύο η θέση του head coach
2022 AP PHOTO/MATT KELLEY

Οι Λος Άντζελες Λέικερς περιόρισαν τη δεξαμενή επιλογών για τη θέση του head coach σε δύο περιπτώσεις, με τον Ντάρβιν Χαμ και τον Τέρι Στοτς να είναι οι... επιλαχόντες.

Το θέμα του διαδόχου του Φρανκ Βόγκελ στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα. Κι αυτό γιατί το front office του οργανισμού έχει περιορίσει τη shortlist σε δύο ονόματα, σε δύο περιπτώσεις: τον Ντάρβιν Χαμ των Μιλγουόκι Μπακς (είναι μέλος του επιτελείου του Μάικ Μπούντενχολζερ) και τον Τέρι Στοτς (πρώην προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς).

Ο Ντάρβιν Χαμ είναι ο άπειρος της ιστορίας, δεδομένου πως δεν έχει εργαστεί ποτέ ως head coach μέχρι τώρα στην καριέρα του. Στα "συν" του βέβαια καταγράφεται το γεγονός πως βρέθηκε στους Λος Άντζελες Λέικερς για μία διετία (2011-'13) ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Ο Τέρι Στοτς είναι σαφώς πιο έμπειρος, με δεκατρία χρόνια προϋπηρεσίας σε πάγκους του ΝΒΑ ως πρώτος προπονητής. Τα εννέα εξ αυτών μάλιστα σε αυτόν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με τους οποίους είχε 402 νίκες και 318 ήττες, ήτοι ποσοστό επιτυχίας που έφτανε στο 55.8%. Τη φετινή σεζόν δεν βρισκόταν πάντως σε κάποιον οργανισμό, αφού παρέμεινε ανενεργός μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία του Πόρτλαντ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ