NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Παίζουμε χάλια αυτή την περίοδο"

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς Ⓒ 2023 GARY MCCULLOUGH/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραδέχθηκε με δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Γκρίζλις ότι οι Λέικερς παίζουν... χάλια αυτή την περίοδο, τονίζοντας ότι ο Λ.Α πρέπει να βελτιωθεί.

Οι Λέικερς λύγισαν (και) από τους Γκρίζλις εντός έδρας, μετρώντας πλέον 4 σερί ήττες, αλλά και 9 ήττες στα 11 παιχνίδια του τους. Το ρεκόρ τους μετά την κατάκτηση του NBA Cup είναι 3-10. Υπάρχει προβληματισμός. Και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ειλικρινής όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα των Λέικερς.

"Απλώς παίζουμε χάλια αυτή την περίοδο. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όμως για να βελτιωθούμε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Βασιλιάς", για να προσθέσει στην συνέχεια όταν του αναφέρθηκε ότι οι Γκρίζλις είχαν 23/45 τρίποντα (51.1%), ενώ είναι μία ομάδα που σημειώνει μόλις 12.9 ανά αγώνα (11η στο NBA) και μάλιστα με το χειρότερο ποσοστό στο NBA (33.4%):

"Είναι παίκτες του NBA. Δουλεύουν σε αυτό. Απλώς φαίνεται να συμβαίνει συχνά σε εμάς αυτό, όπου τα ποσοστά των ομάδων ανεβαίνουν. Είχαμε ένα πλάνο, το εκτελέσαμε και πιστεύω ότι το κάναμε καλά. Απλώς μας τιμώρησαν".

Κλείνοντας, ο ΛεΜπρόν τόνισε ότι οι Λέικερς δεν έχουν επηρεαστεί από την κατάκτηση του NBA Cup: "Ήταν απλώς δύο παιχνίδια. Είναι μικρό δείγμα. Πήγαμε στο Λας Βέγκας, νικήσαμε, τελείωσε. Ήταν δύο παιχνίδια, τίποτα περισσότερο".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ