NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Η απόγνωση του εξαντλημένου "Βασιλιά" μετά την ήττα από τους Σέλτικς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απελπισμένος και εξαντλημένος στον πάγκο των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απελπισμένος και εξαντλημένος στον πάγκο των Λέικερς Ⓒ 2023 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έριξε απλώς μία πετσέτα στο πρόσωπό του και καθόταν απελπισμένος στον πάγκο των Λέικερς μετά την ήττα από τους Σέλτικς στην παράταση, που σημαδεύτηκε από το no-call στο φινάλε της κανονικής περιόδου του αγώνα

Εξαντλημένος. Απεγνωσμένος. Αποσβολωμένος. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε μετά την ήττα των Λέικερς στην Βοστώνη από τους Σέλτικς στην παράταση (125-121), που σημαδεύτηκε από το no-call των διαιτητών στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν δεν είδαν το εξώφθαλμο φάουλ του Τζέισον Τέιτουμ στον "Βασιλιά".

Έχοντας παίξει 44 από τα 53 λεπτά του αγώνα σημειώνοντας 41 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο 38χρονος σούπερ σταρ κάθισε στον πάγκο και έριξε απλώς μία πετσέτα στο προσωπό του, μην έχοντας δύναμη να κάνει κάτι άλλο, βλέποντας μία ακόμα τρομερή εμφάνισή του να πηγαίνει στράφι.

Με ρεκόρ 23-27 οι Λέικερς βρίσκονται πλέον στην 13η θέση της Δύσης, τρεις νίκες μακριά από τους 10ους Τζαζ (26-26) και με τους Θάντερ (24-25) και Μπλέιζερς (23-26) επίσης μπροστά τους. Με 32 αγώνες να μένουν για το τέλος της regular season, ο ΛεΜπρόν και η παρέα του έχουν μπροστά τους έναν Γολγοθά. Και η ήττα από τους Σέλτικς έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Δείτε τον εξαντλημένο ΛεΜπρόν στον πάγκο με ελάχιστο χρόνο να μένει για το τέλος του αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ