NBA

NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έσπασε το φράγμα των 38.000 πόντων, ακόμα πιο κοντά στο ρεκόρ του Αμπντούλ-Τζαμπάρ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2022 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να προσθέτει παράσημα στην καριέρα του και κόντρα στους Σίξερς έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έσπασε το φράγμα των 38.000 πόντων, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο το απόλυτο ρεκόρ του Καρίμ Αμπντουλ-Τζαμπάρ στην προσπάθειά του να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφτασε τους 38.024 πόντους και του μένουν ακόμα 364 πόντοι για να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ που για χρόνια φαινόταν ακατάρριπτο.

Κόντρα στους Σίξερς (ήττα των Λείκερς με 113-112) ο "Βασιλιάς" έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του NBA μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ που έσπασε το φράγμα των 38.000 πόντων με τους 35 που σημείωσε, συνεχίζοντας να χαράζει τον δικό του δρόμο στην προσπάθειά του να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ πόντων.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται πλέον για τον "Βασιλιά" στην προσπάθειά του να σπάσει το ρεκόρ του Αμντούλ-Τζαμπάρ και να ανέβει στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών. Για την ιστορία, ο θρυλικός Αμπντούλ-Τζαμπάρ έκλεισε την καριέρα του με 38.387 πόντους.

Δείτε το ιστορικό καλάθι του ΛεΜπρόν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ