NBA

NBA, Λέικερς: Συμφωνία με Σρούντερ για μονοετές συμβόλαιο

Ο Ντένις Σρούντερ
Ο Ντένις Σρούντερ FIBA

Στους Λέικερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντένις Σρούντερ, με τον ηγέτη της Γερμανίας να επιστρέφει στο Λ.Α υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο αξίας 2.6 εκατ. δολαρίων.

Ο Ντένις Σρούντερ θα είναι (ξανά) συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς. Ο Γερμανός γκαρντ συμφώνησε με τους "Λιμνανθρώπους" για μονοετές συμβόλαιο αξίας 2.6 εκατ. δολαρίων, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να καλύψει την θέση του πόιντ γκαρντ παρέα με τους Ράσελ Γουέστμπρουκ και Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο Σρούντερ επιστρέφει έτσι στους Λέικερς έπειτα από έναν χρόνο, αφού φόρεσε την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2020/21, έχοντας τότε 15.4 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, ο Γερμανός φέρεται να είχε απορρίψει πρόταση του Λ.Α μεσούσης της σεζόν για πρόωρη επέκταση συμβολαίου του έναντι 84 εκατ. δολαρίων, κάτι που δεν του βγήκε σε καλό, αφού το καλοκαίρι του 2021 κατέληξε τελικά στους Σέλτικς με μονοετές συμβόλαιο αξίας 5.9 εκατ. δολαρίων.

Την σεζόν 2021/22 ο ηγέτης της Γερμανίας στο EuroBasket 2022 φόρεσε τις φανέλες των Σέλτικς και των Ρόκετς, έχοντας 13.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του, ο Σρούντερ ανέβασε μία φωτογραφία του με την φανέλα των Λείκερς στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, γράφοντας:

"Φίλοι των Λείκερς!!! Η τελευταία σεζόν δεν έμοιαζε καλή. Αισθάνθηκα ότι παρεξηγήθηκα και κανείς δεν ήξερε τι συνέβη. Επιστρέφω στον μεγαλύτερο οργανισμό για να κάνουμε σωστά τα πράγματα. Ελπίζω να με στηρίξετε κάθε μέρα! Θα τα δώσω όλα κάθε μέρα. Είναι τιμή να παίξω για τους Λέικερς. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ