ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA, Λέικερς: Ο Μάτζικ Τζόνσον εξήγησε σε τι θα βοηθήσει ο Χατσιμούρα

Ο Ρούι Χατσιμούρα με τη φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Ρούι Χατσιμούρα με τη φανέλα των Γουίζαρντς AP PHOTO/JESS RAPFOGEL

Οι Λέικερς έστειλαν στην Ουάσιγκτον τον Κέντρικ Ναν για τα μάτια του Ρούι Χατσιμούρα και ο Μάτζικ Τζόνσον υπερασπίστηκε την επιλογή για συγκεκριμένους λόγους.

Η επιλογή των Λέικερς να στείλουν τον Κέντρικ Ναν και τρία μελλοντικά draft picks του β' γύρου στους Γουίζαρντς για τα μάτια του (απογοητευμένου στην Ουάσινγκτον) Ρούι Χατσιμούρα (24, 2.03) συζητήθηκε αρκετά. Αν είχε νόημα μια τέτοια κίνηση και το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του Λος Άντζελες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Μάτζικ Τζόνσον θέλησε να μπει στην κουβέντα και να πει τη γνώμη του, στηρίζοντας την απόφαση της διοίκησης για τον Ιάπωνα φόργουορντ. "Μου αρέσει η ανταλλαγή για τον Ρούι Χατσιμούρα", έγραψε σ' ένα πρώτο tweet, συμπληρώνοντας πως "είναι μακρύς, αθλητικός και έξυπνος, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο σκληρός στις δύο πλευρές του παρκέ".

Λίγες ώρες μετά επανήλθε και προσέθεσε στην πρώτη ανάρτησή του ότι "πρόκειται να βοηθήσει τους Λέικερς στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχει κατά μέσο όρο 13 πόντους και το μέγεθος και το ύψος του θα μας βοηθήσουν στην άμυνα".

Καθρέπτης σε κάθε περίπτωση θα 'ναι το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ