NBA

NBA, Λέικερς - Μάβερικς: Η λίγκα ανακοίνωσε ότι έγιναν 7 διαιτητικά λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα των Λέικερς με τους Μάβερικς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα των Λέικερς με τους Μάβερικς Ⓒ 2023 JAE C. HONG/ ASSOCIATED PRESS

Το "Two Minute Report" του θρίλερ των Λέικερς με τους Μάβερικς που ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο παρατάσεις με νίκη του Ντάλας είχε πολύ ενδιαφέρον, με το NBA να ανακοινώνει ότι συνολικά έγιναν 7 διαιτητικά λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Εφτά! Τόσα διαιτητικά λάθη ανακοίνωσε το NBA ότι έγιναν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα των Λέικερς με τους Μάβερικς (νίκη του Ντάλας με 119-115 στην δεύτερη παράταση) στο "Two Minute Report" του αγώνα.

Το συγκεκριμένο "Two Minute Report" αναφέρθηκε σε φάσεις που έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής περιόδου, καθώς και στο τελευταίο δίλεπτο της πρώτης παράτασης και της δεύτερης παράτασης. Από αυτά τα 7 λάθη, τα - βάσει εξέλιξης - πιο σημαντικά έγιναν στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Κι αυτό γιατί - όπως παραδέχθηκε το NBA - στην τελευταία επίθεση των Λείκερς, με το σκορ στο 108-108, έγινε φάουλ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην προσπάθειά του για λέι-απ που θα έδινε την νίκη στο Λ.Α και κατόπιν φάουλ του Λούκα Ντόντσιτς στον Γουέιν Γκέιμπριελ.

Κανένα εκ των δύο όμως δεν καταλογίστηκε και έτσι ο αγώνας πήγε στην παράταση και στην συνέχεια σε δεύτερη παράταση, με το Ντάλας τελικά να παίρνει την νίκη.

Για την ιστορία, ιδού η φάση που αναφέρθηκε πρώτη στο "Two Minute Report" με το φάουλ του Γουντ στον Τζέιμς και του Ντόντσιτς στον Γκέιμπριελ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ