NBA

NBA, Λέικερς: Ενοχλήσεις στην μέση ο Άντονι Ντέιβις, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στα play-in

NBA, Λέικερς: Ενοχλήσεις στην μέση ο Άντονι Ντέιβις, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στα play-in
AP PHOTO/JACOB KUPFERMAN

Ο Άντονι Ντέιβις αποχώρησε με ενοχλήσεις στην μέση και στον γοφό στην νίκη των Λέικερς επί των Πέλικανς στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στα play-in στο πλαίσιο των θέσεων 7-8.

Ο Άντονι Ντέιβις τρόμαξε τους πάντες στους Λέικερς όταν αποχώρησε πρόωρα από το παρκέ στην νίκη με 124-108 επί των Πέλικανς στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με ενοχλήσεις στην μέση και τον γοφό. Όπως ξεκαθάρισε ωστόσο μετά το παιχνίδι, θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Νέα Ορλεάνη τα χαράματα της Τετάρτης (17/4) ώρα Ελλάδας για τα play-in.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα παίξω" δήλωσε χαρακτηριστικά ο σταρ των Λείκερς, για να προσθέτει στην συνέχεια σχετικά με το πώς τραυματίστηκε έπειτα από σπρώξιμο του Λάρι Νανς ότι "ήμουν στον αέρα και απλώς με έσπρωξε, οπότε έκανα κάτι σαν υπερέκταση. Προφανώς ήταν επικίνδυνο αυτό που έγινε, αλλά ξέρω ότι δεν είναι βρώμικος παίκτης ο Νανς".

Ο Ντέιβις ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο έχοντας 24.6 πόντους, 12.7 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2.4 κοψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής σε 75 αγώνες. Παίζοντας μάλιστα σε 75 αγώνες ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του, αφού το έχει επαναλάβει άλλες δύο φορές: Τις σεζόν 2016/17 και 2017/18.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ