NBA

NBA, Λέικερς: Χωρίς ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πρώτο ματς της preseason, στόχος να παίξει στα μισά φιλικά

NBA, Λέικερς: Χωρίς ΛεΜπρόν Τζέιμς στο πρώτο ματς της preseason, στόχος να παίξει στα μισά φιλικά
AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στους Γουόριορς, αφού ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% ετοιμότητας λόγω του περσινού τραυματισμού του στο πόδι, δηλώνοντας ότι θέλει να παίξει έστω στα μισά παιχνίδια της preseason για να βρει ρυθμό.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν βιάζεται να πατήσει παρκέ. Μπαίνοντας στην 21η σεζόν της καριέρας του, ξέρει ότι πρέπει να δείξει υπομονή. Και αυτό θα κάνει, ξεκινώντας με το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στους Γουόριορς το Σάββατο (7/10).

Ο "Βασιλιάς" έχασε 27 αγώνες την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι - όπου έσκισε έναν τένοντα και από θαύμα δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση - οπότε σκοπεύει να μπει σταδιακά σε αγωνιστικό ρυθμό.

"Έχουμε έξι φιλικά, οπότε ελπίζω να παίξω τουλάχιστον στα μισά από αυτά" δήλωσε αρχικά ο 39χρονος σταρ, για να προσθέσει ότι "θα δούμε τι θα γίνει. Νομίζω ότι θα αποφασίζουμε πριν από κάθε αγώνα. Σίγουρα δεν θα παίξω κόντρα στους Γουόριορς".

Ο τεχνικός των Λέικερς, Ντάρβιν Χαμ, έσπευσε πάντως να προσθέσει ότι ο ΛεΜπρόν είναι υγιής και δείχνει να έχει βρει ξανά ρυθμό και την γνωστή του έκρηξη στο πρώτο βήμα, απλώς δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί από τόσο νωρίς.

Την σεζόν 2022/23 ο ΛεΜπρόν είχε 28.9 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ