NBA

NBA, Λέικερς: Ανατριχίλα με Κόμπι, ΛεΜπρόν, Μάτζικ στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους "Λιμνάνθρωπους"

NBA, Λέικερς: Ανατριχίλα με Κόμπι, ΛεΜπρόν, Μάτζικ στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους "Λιμνάνθρωπους"
PRINTSCREEN

Το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται την ιστορία των Λείκερς δημοσιεύτηκε και ήταν συγκλονιστικό, αφού από την οθόνη πέρασαν οι Κόμπι Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο'Νιλ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Πατ Ράιλι και πολλοί ακόμα θρύλοι της ομάδας.

Το ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων για την ιστορία των Λέικερς φαίνεται ότι σιγά-σιγά ολοκληρώνεται. Και το πρώτο δείγμα, το τρέιλερ, έδειξε ότι οι φίλοι της ομάδας - αλλά και του NBA - θα έχουν κάθε λόγο να το παρακολουθήσουν.

Το "Hulu", που έχει αναλάβει την παραγωγή του, δημοσίευσε το πρώτο δείγμα, με ένα VIDEO 2 λεπτών και 27 δευτερολέπτων. Μέσα σε μερικές ώρες το VIDEO ξεπέρασε τις 1.3 εκατομμύρια προβολές. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο'Νιλ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Τζέρι Γουέστ, Πατ Ράιλι αλλά και η Τζίνι Μπας εμφανίζονται να μιλάνε, ενώ κάποια στιγμή εμφανίζονται και highlights του συγχωρεμένου Κόμπι Μπράιαντ. Είναι η στιγμή που πλέον αναλαμβάνει το συναίσθημα, με τους Ο'Νιλ, ΛεΜπρόν και Ράιλι να βάζουν τα κλάμματα όταν καλούνται να σχολιάσουν τον θάνατο του Hall of Famer γκαρντ.

Επειδή όμως η εικόνα πάντα μιλάει καλύτερα, απολαύστε το τρέιλερ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ