NBA

NBA, Λαμάρ Όντομ για Κόμπι: "Έρχεται ακόμα στον ύπνο μου και μου λέει να συνεχίσω να παλεύω"

Los Angeles Lakers forward Lamar Odom, left and guard Kobe Bryant talk during a break against the Phoenix Suns during the first half of Game 5 of the NBA basketball Western Conference finals Thursday, May 27, 2010, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Carlson)
Los Angeles Lakers forward Lamar Odom, left and guard Kobe Bryant talk during a break against the Phoenix Suns during the first half of Game 5 of the NBA basketball Western Conference finals Thursday, May 27, 2010, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Carlson) AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Ο παλαίμαχος ΝΒΑer, Λαμάρ Όντομ μίλησε στο αμερικανικό ΤΜΖ και αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Κόμπι Μπράιαντ τον οποίο, όπως είπε, βλέπει ακόμα στον ύπνο του.

Συνυπήρξαν στους Λέικερς για οκτώ χρόνια (από το 2004 μέχρι και το 2011) κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν μία ιδιαίτερη και δυνατή σχέση. Ο λόγος για τον πρώην ΝΒΑer, Λαμάρ Όντομ και τον αδικοχαμένο, Κόμπι Μπράιαντ που απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2020 σε τραγικό δυστύχημα.

Ο Όντομ δεν ξεχνάει τον Κόμπι και όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο, ΤΜΖ τον βλέπει ακόμα στον ύπνο του και παίρνει δύναμη από αυτόν.

"Έρχεται συχνά στον ύπνο μου και μου μιλάει. Μου λέει να αντέξω και να συνεχίσω να παλεύω. Πολλά πράγματα. Το πνεύμα του είναι δυνατό και για εμένα ο Κόμπι δεν είναι πολύ μακριά. Ειδικά όταν ονειρεύεσαι κάποιον και σου μιλάει σίγουρα θα τον θυμάσαι. Είναι τρελό με εμπνέει ακόμα και σήμερα. Γι αυτό μου αρέσει να επιστρέφω στο Λος Άντζελες, γιατί τον νιώθω κοντά".

Όντομ και Κόμπι κατέκτησαν μαζί πολλούς τίτλους ενώ ο 42χρονος πλέον ψηλός έχει κάνει και τατουάζ αφιερωμένο στον παλιό του συμπαίκτη και φίλο που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

TAGS NBA ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ