NBA

NBA, Κρις Πολ: "Ένα παιδί είπε στην 10χρονη κόρη μου στο σχολείο ότι δεν θα πάρω ποτέ πρωτάθλημα και την στεναχώρησε"

NBA, Κρις Πολ: "Ένα παιδί είπε στην 10χρονη κόρη μου στο σχολείο ότι δεν θα πάρω ποτέ πρωτάθλημα και την στεναχώρησε"
PRINTSCREEN

Ο Κρις Πολ αναφέρθηκε σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό που συνέβη στην 10χρονη κόρη του, όταν ένας συμμαθητής της άρχισε να την κοροϊδεύει και της είπε ότι ο πατέρας της δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα, κάτι που την στεναχώρησε.

Ο Κρις Πολ ξέρει τι θα πει κριτική. Έχει ακούσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, με αυτούς που του ασκούν κριτική να στέκονται στους συχνούς τραυματισμούς του και στο γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα. Είναι όμως άλλο αυτό και άλλο να βιώνει κάτι τέτοιο η κόρη του.

Ο σταρ των Σανς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο podcast "Pivot" και κάποια στιγμή αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε η 10χρονη κόρη του, Καμρίν (έχει και έναν γιο 14 χρονών, τον Κρις τζούνιορ), το οποίο τον σημάδεψε.

"Είναι δύσκολο για εμένα, αλλά ακόμα περισσότερο για τους ανθρώπους γύρω μου. Ειδικά την σύζυγό μου" δήλωσε αρχικά ο Πολ όταν ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται, για να προσθέσει: "Η σύζυγός μου πρέπει να αντέξει αυτά τα ξενύχτια που δεν μπορώ να κοιμηθώ. Και βέβαια περνάνε δύσκολα και τα παιδιά μου".

Τότε ο Πολ αναφέρθηκε στο περιστατικό με την κόρη του: "Η κόρη μου έχει την πιο γλυκιά ψυχή που θα γνωρίσεις. Είναι όμως σε μία ηλικία, που στο σχολείο τα παιδιά λένε τρελά πράγματα. Έτσι ένα παιδί στο σχολείο της έλεγε διάφορα πράγματα, μέχρι που της είπε 'ο μπαμπάς σου δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα'. Είναι ξεχωριστή. Δεν αντέδρασε, αλλά όταν μπήκε στο αμάξι με πήρε τηλέφωνο και ήταν αναστατωμένη, στεναχωρημένη.

Αυτό με ανάγκασε να έχουμε μία κουβέντα και να της πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πράγματα και κάποιοι που απλώς μιλάνε".

Κλείνοντας το θέμα, ο Πολ τόνισε για τις αποτυχίες που έχει χρεωθεί και τους τραυματισμούς του: "Είναι δύσκολο, αλλά κανείς δεν είναι πιο αυστηρός με εμένα από ότι εγώ. Θεωρώ ότι έχω βρεθεί σε κάθε δυνατή κατάσταση. Όταν έπαιζα στους Κλίπερς είμαι σε μία σειρά playoffs με τους Μπλέιζερς, πήγα για ένα κλέψιμο και έπαθα κάταγμα στο χέρι. Χρειάστηκε να βάλω 16 βίδες στο χέρι μου.

Είχα τραυματισμούς και πολλά πράγματα. Όσο και να εκνευρίστηκα όμως με τις αποτυχίες και όσα μου έτυχαν, δεν μπορώ να αφήσω κάτι τέτοιο να με καθορίσει. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Αυτό έκανα σε όλη την καριέρα μου. Μετά από κάθε ατυχία, κάθομαι και σκέφτομαι για ένα βράδυ τι έγινε και μετά ρίχνομαι πάλι στην δουλειά, είτε αυτό είναι αποθεραπεία είτε κάτι άλλο και δουλεύω σκληρά για να σιγουρευτώ ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ