NBA

NBA, Κουάι Λέοναρντ: "Είμαι υγιής, νιώθω έτοιμος"

Ο Κουάι Λέοναρντ
Ο Κουάι Λέοναρντ Ⓒ 2023 LINDSEY WASSON/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κουάι Λέοναρντ δήλωσε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο και είναι πλέον έτοιμος ενόψει της σεζόν 2023/24.

Ο Κουάι Λέοναρντ αισθάνεται καλά. Ο σταρ των Κλίπερς είναι πλέον υγιής μετά την νέα επέμβαση που έκανε στο δεξί γόνατο το περασμένο καλοκαίρι και δήλωσε έτοιμος για την έναρξη της σεζόν.

"Νιώθω καλά και έτοιμος να ξεκινήσω" δήλωσε αρχικά όταν ρωτήθηκε, για να προσθέσει: "Πέρυσι προερχόμουν από επέμβαση για ρήξη χιαστού και η αποκατάσταση είναι μία διαδικασία που κρατάει ουσιαστικά δύο χρόνια. Έχοντας μιλήσει με παίκτες που είχαν παρόμοιο τραυματισμό με τον δικό μου και βλέποντας πότε ξεκίνησαν να νιώθουν καλά και να εμπιστεύονται το γόνατό τους, αυτό είναι κάτι που περισσότερο το αισθάνεσαι. Μία μέρα απλώς είσαι εντάξει".

Ο Λέοναρντ - που θα είναι για πρώτη φορά υγιής στο ξεκίνημα σεζόν μετά από τρία χρόνια - επανέλαβε μάλιστα στην συνέχεια ότι δεν έχει κάποιο περιορισμό, λέγοντας ότι "όπως είπα, αισθάνομαι καλά. Δεν έχει σημασία τι αριθμούς είχα ή θα έχω. Σημασία έχει το πώς αισθάνομαι το σώμα μου. Πέρυσι ένιωσα πως χρειάστηκε να ξεπεράσω αρκετά εμπόδια μέχρι να γίνω καλά. Έδειξα όμως ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ