NBA

NBA, Κλίπερς: Πρόβλημα με Λέοναρντ και Τζορτζ, άγνωστο πότε θα επιστρέψουν

Οι Πολ Τζορτζ και Κουάι Λέοναρντ σε αγώνα των Κλίπερς
Οι Πολ Τζορτζ και Κουάι Λέοναρντ σε αγώνα των Κλίπερς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Οι Κουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ εξακολουθούν να είναι τραυματίες, με τους Κλίπερς να μην έχουν ορίσει ακόμα ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα επιστροφής για τους δύο σταρ τους.

Οι Κλίπερς είδαν τους Κουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ να μένουν εκτός στον αγώνα με τους Γουόριορς (ήττα με 124-107) λόγω τραυματισμού. Και, όπως φαίνεται, δεν ξέρουν πότε θα ξαναδούν κάποιον εκ των δύο ξανά στο παρκέ.

Όπως γνωστοποίησε ο Τάιρον Λου, δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα επιστροφής για κάποιον εκ των δύο, με τον μεν Λέοναρντ να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, τον δε Τζορτζ από ενοχλήσεις σε τένοντα του δικέφαλου του δεξιού του ποδιού.

"Είδα την φάση του τραυματισμού του Λέοναρντ και ήταν λίγο χειρότερο από ότι νομίζαμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας για την στιγμή που ο All Star φόργουορντ γύρισε τον αστράγαλό του στον αγώνα με τους Τζαζ, για να προσθέσει: "Το πρωί ξύπνησε και ήταν πρησμένο το πόδι του. Δεν έχουμε όμως ακόμα χρονοδιάγραμμα". Ακολούθως ο Λου συμπλήρωσε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο πότε θα επιστρέψει ο Τζορτζ.

Για την ιστορία, οι Κλίπερς μέχρι στιγμής έχουν ρεκόρ 11-8 παρά τους μαζεμένους τραυματισμούς (είναι εκτός και ο Λιουκ Κενάρντ), ελπίζοντας ότι η επιστροφή των τραυματιών θα τους βοηθήσει να εμφανιστούν καλύτεροι στην συνέχεια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ