NBA

NBA, Κλίπερς: Ο Κουάι Λέοναρντ τέθηκε εκτός και για το Game 4 με τους Σανς

Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς
Ο Κουάι Λέοναρντ με την φανέλα των Κλίπερς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κουάι Λέοναρντ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμα στο δεξιό του γόνατο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός και για το Game 4 των Κλίπερς με τους Σανς, με το Λ.Α να βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Τα άσχημα νέα απλώς... συνεχίζονται στους Κλίπερς για τον Κουάι Λέοναρντ. Όπως έκανε γνωστό το Λ.Α, ο Κουάι Λέοναρντ τέθηκε εκτός και για το Game 4 με τους Σανς, αφού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, στο οποίο υπέστη διάστρεμμα.

Ο All Star φόργουορντ απουσίασε από το Game 3 της σειράς λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού, όπου οι Κλίπερς ηττήθηκαν στο Λ.Α με 129-124 και βρέθηκαν πίσω με 2-1. Υπενθυμίζεται ότι εκτός δράσης παραμένει και ο Πολ Τζορτζ, επίσης λόγω τραυματισμού στο δεξιό γόνατο, με το Λ.Α να βρίσκεται για πολλοστή φορά σε δυσμενή θέση λόγω της αδυναμίας των δύο σταρ του να μείνουν υγιείς.

Στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς με τους Σανς ο Λέοναρντ είχε 34.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 40 λεπτά συμμετοχής, κυριαρχώντας ανά διαστήματα στο παρκέ. Όπως ωστόσο ανέφεραν στην συνέχεια οι Κλίπερς, ο σταρ της ομάδας αγωνιζόταν με ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, που τελικά τον έθεσαν εκτός για τα Game 3 και Game 4 της σειράς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ