NBA

NBA: Κλίπερς και Πολ Τζορτζ άρχισαν να χαμογελούν ξανά

Ο Πολ Τζορτζ με τη φανέλα των Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ με τη φανέλα των Κλίπερς AP PHOTO/ALLISON DINNER

Η πρώτη μάχη με τους Σανς είναι προγραμματισμένη για τις 16 Απριλίου και, γνωρίζοντας τα ιατρικά δεδομένα, ο Τάιρον Λου ελπίζει πως θα έχει τον Πολ Τζορτζ όσο η σειρά κυλάει.

Από τα ζευγάρια στον πρώτο γύρο των playoffs στη Δύση δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις και τι να προβλέψεις. Το Σανς (4) - Κλίπερς (5) είναι κι αυτό ένα σταύρωμα που δεν χωρά προγνωστικά, με δεδομένο ότι πρόκειται για δύο -σχεδόν ισοδύναμες- ομάδες που στοχεύουν να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής και θα κάνουν το παν για να προχωρήσουν στην postseason.

Η παρουσία του Πολ Τζορτζ είναι ένας παράγοντας Χ σε αυτήν την αγωνιστική εξίσωση. Διότι ο κόουτς Τάιρον Λου δεν γνωρίζει αν και πότε θα τον έχει στη διάθεσή του.

Όπως διέρρευσε τη Δευτέρα (10/4), η κατάσταση στο γόνατο του 32χρονου φόργουορντ έχει παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο σίγουρα δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την πρώτη μάχη στο Φοίνιξ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Απριλίου. Το πότε θα μπει σε αποστολή ο δεύτερος σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας που ακολουθεί σταθερά από τις 22 Μαρτίου, όταν είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά.

Ο Τζορτζ μετρά εφέτος 23.8 πόντους με 37% στο τρίποντο, 6.1 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 1.5 κλέψιμο ανά 34.6 λεπτά συμμετοχής σε 56 συμμετοχές. Καταλαβαίνει, δηλαδή, κανείς πόσο κομβικός είναι για τους Κλίπερς, ιδίως τώρα που η σεζόν μπαίνει πια στην τελική ευθεία της.

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ