NBA

NBA: "Κλείδωσε" και το δεύτερο ζευγάρι του play-in τουρνουά της Δύσης

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Πέλικανς
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με την φανέλα των Πέλικανς Ⓒ 2022 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Η ήττα του Σαν Αντόνιο από τους Γουόριορς είχε ως αποτέλεσμα να "κλειδώσει" και το δεύτερο ζευγάρι του play-in τουρνουά στην Δύση, με τους (9ους) Πέλικανς να υποδέχονται τους (10ους) Σπερς. Γουλβς - Κλίπερς το ζευγάρι που προέκυψε από τις θέσεις 7-8. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της του Δυτικού play-in τουρνουά.

Οι Σπερς ηττήθηκαν από τους Γουόριορς (94-100) στο Σαν Αντόνιο και αυτό ξεκαθάρισε τα πράγματα για το play-in τουρνουά της Δύσης, μία ημέρα πριν από το φινάλε της κανονική περιόδου.

Με αυτή την ήττα το Σαν Αντόνιο είδε το ρεκόρ του να πέφτει στο 34-47 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τερματίσει πιο ψηλά από την 10η θέση, αφού οι 9οι Πέλικανς έχουν ρεκόρ 36-45. Κάπως έτσι, "κλείδωσε" ο γηπεδούχος και στο δεύτερο ζευγάρι του play-in τουρνουά, με τους Νιου Ορλίανς να υποδέχονται το Σαν Αντόνιο στο πλαίσιο των θέσεων 9-10.

Το άλλο ζευγάρι των play-in τουρνουά της Δύσης έχει κλειδώσει εδώ και μερικές ημέρες, με τους Γουλβς (7οι στην Δύση) να υποδέχονται τους Κλίπερς (8οι στην Δύση).

Στην Ανατολή όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, αφού, με μία ημέρα να μένει για το φινάλε της κανονικής περιόδου, οι Νετς (43-38) και οι Καβαλίερς (43-38) ισοβαθμούν στην 7η θέση και οι Χοκς (42-39) με τους Χόρνετς (42-39) στην 9η θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του play-in τουρνουά στην Δύση με ώρες Ελλάδος. Σε παρένθεση η θέση των ομάδων στην κανονική περίοδο:
Τετάρτη (13/4, 04:30): Γουλβς (7) - Κλίπερς (8)
Πέμπτη (14/4, 04:30): Πέλικανς (9)- Σπερς (10)
*Ο νικητής του ζευγαριού Γουλβς - Κλίπερς θα κατακτήσει την 7η θέση και θα αντιμετωπίσει τους Γκρίζλις (Νο2 στην Δύση) στον πρώτο γύρο των playoffs.
Ο ηττημένος του ζευγαριού Γουλβς - Κλίπερς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πέλικανς - Σπερς, με έπαθλο την 8η θέση και το συναπάντημα με τους Σανς (Νο1 στην Δύση) στον πρώτο γύρο των playoffs.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ