NBA

NBA, Καβαλίερς: Πρόβλημα με Γκάρλαντ, ανησυχία ότι θα μείνει εκτός δράσης

Ο Ντάριους Γκάρλαντ των Καβαλίερς
Ο Ντάριους Γκάρλαντ των Καβαλίερς Ⓒ 2022 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάριους Γκάρλαντ τραυματίστηκε στον δεξιό αντίχειρα στον αγώνα με τους Πέισερς και οι Καβαλίερς εκφράζουν φόβο ότι ίσως μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Οι Καβαλίερς κρατούν πλέον την ανάσα τους για τον Ντάριους Γκάρλαντ και απλώς ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό, αφού είδαν τον All Star γκαρντ τους να τραυματίζεται ξανά.

Ο Γκάρλαντ χτύπησε τον δεξιό του αντίχειρα στον αγώνα με τους Πέισερς (ήττα με 135-126 της Ιντιάνα) έπειτα από φάουλ του Όσε Μπρίσετ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για αρκετή ώρα από το παρκέ, πριν επιστρέψει για το τελευταίο τρίλεπτο, όπου έδειξε ότι αισθανόταν μεγάλο πόνο.

"Με ενοχλούσε πολύ. Προσπαθούσα να παίξω, αλλά στο τέλος όταν κλήθηκα να εκτελέσω δύο βολές, αλήθεια δεν ήθελα να το κάνω. Πονούσε όλο το χέρι μου και έπαιζα με δεμένο αντίχειρα. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι" δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα, σκορπώντας ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία, πριν ξεσπάσει: "Με χτυπάνε όλη την σεζόν οι αντίπαλοι. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το σκληρό παιχνίδι δεν είναι παράγοντας για εμένα, αλλά ότι δεν σφυρίζονται τα φάουλ, τα προφανή φάουλ".

Την φετινή σεζόν ο Γκάρλαντ έχει 21.4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 7.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 36 λεπτά συμμετοχής, όντας εκ των ηγετών της ομάδας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ