NBA

NBA, Κάρι: "Θα ήταν ανόητο να μας αμφισβητήσει κάποιος, πιστεύω ότι ο κόσμος μας έχει πάρει στα σοβαρά"

NBA, Κάρι: "Θα ήταν ανόητο να μας αμφισβητήσει κάποιος, πιστεύω ότι ο κόσμος μας έχει πάρει στα σοβαρά"
2022 AP PHOTO/STEVEN SENNE

Ο Στεφ Κάρι δήλωσε πως πιστεύει ότι πλέον ο κόσμος σέβεται τους Γουόριορς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν θα κάνει το λάθος να τους υποτιμήσει, ενώ πρόσθεσε πως αισθάνεται ότι συνεχίζει να βελτιώνεται ως παίκτης.

Ο Στεφ Κάρι πιστεύει ένα πράγμα: Πλέον ο κόσμος δεν αμφισβητεί τους Γουόριορς όπως πιθανόν να γινόταν μέχρι πέρυσι. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έσβησε οποιαδήποτε σκιά.

"Θα ήταν ανόητο να προσπαθήσει κάποιος να μας αμφισβητήσει. Πιστεύω ότι ο κόσμος μας έχει έχει πάρει στα σοβαρά" δήλωσε στην Media Day της ομάδας ο MVP των τελικών του NBA, προσθέτοντας ωστόσο στην συνέχεια: "Ξέρουμε όμως την ίδια στιγμή ότι χρειάζονται πολλά πράγματα για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα το κάνεις κάθε χρόνο, παρά τις προσπάθειές σου. Εμάς απλώς μας αρέσει να δουλεύουμε σκληρά και να έχουμε κίνητρο".

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο, ο Κάρι είπε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει: "Στο μυαλό μου, συνεχίζω να βελτιώνομαι. Προσπαθώ να τραφώ από όλο αυτό και να δω την μεγάλη εικόνα. Ελπίζω να έχουμε ένα ακόμα ταξίδι 9 μηνών μπροστά μας.

Το πραγματικό ερώτημα για εμένα είναι σε ποια φάση της καριέρας σου βρίσκεται και να καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι σε καλή κατάσταση και να κρατηθείς σε αυτό το επίπεδο όσο περισσότερο διάστημα μπορείς".

Κλείνοντας, ο Κάρι τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που ξεκιναέι καλά η σεζόν, επειδή νιώθω ότι είμαι ξεκούραστος. Πήρα μόνο δύο εβδομάδες ρεπό και κατάλαβα ότι ειδικά όσο περνάνε τα χρόνια δεν μπορείς να κάθεσαι πολύ καιρό. Δεν έχεις το περιθώριο να μείνεις καιρό μακριά, επειδή θα είναι δύσκολο να ξαναχτίσεις αυτό που είχες. Έχω πλέον την εμπειρία να ξέρω τι να κάνω τα καλοκαίρια".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ