NBA

NBA, καρφιά Μπέρτανς για Γουίζαρντς: "Δύσκολο να βρεις χημεία όταν οι παίκτες τσακώνονται κάθε μέρα"

Ο Ντάβις Μπέρτανς
Ο Ντάβις Μπέρτανς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Μάβερικς ο Νταβίς Μπέρτανς πέταξε καρφιά για την... προηγούμενη ομάδα του, τους Γουίζαρντς, λέγοντας ότι ο λόγος που η ομάδα πήρε την κατιούσα μετά το καλό της ξεκίνημα ήταν ότι οι παίκτες τσακώνονταν για τον χρόνο συμμετοχής τους.

Ο Ντάβις Μπέρτανς μαζί με τον Σπένσερ Ντίνγουιντι ήταν οι παίκτες που πήγαν από τους Γουίζαρντς στους Μάβερικς για χάρη του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Αν κρίνει κάποιος πάντως από τις δηλώσεις του, μάλλον δεν θα του λείψουν οι προηγούμενοι συμπαίκτες του.

Ο Λετονός φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ντάλας και σε ερώτηση για το τι πήγε στραβά στους Γουίζαρντς μετά το καλό τους ξεκίνημα (10-3) ήταν περισσότερο ειλικρινής από ότι θα περίμενε κάποιος.

"Είναι δύσκολο να βρεις χημεία ως ομάδα, όταν πρακτικά κάθε μέρα οι παίκτες τσακώνονται και λένε ότι θέλουν να παίζουν περισσότερο και ότι θέλουν μεγαλύτερο ρόλο" δήλωσε αρχικά ο Μπέρτανς, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Αυτό πιθανότατα έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο στα προβλήματα που είχαν οι περισσότεροι παίκτες κατά την διάρκεια της σεζόν. Στις αρχές αυτό δεν φαίνεται, επειδή όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Όταν όμως σε πάρει η κατηφόρα, τότε είναι δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση και να ανέβεις πάλι" .

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ