NBA

NBA: Καμπάνες σε Μπάμπα και Ρίβερς για τις μπουνιές που αντάλλαξαν

Ο Όστιν Ρίβερς μετά τον τσακωμό του με τον Μο Μπάμπα
Ο Όστιν Ρίβερς μετά τον τσακωμό του με τον Μο Μπάμπα Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Το NBA αντέδρασε άμεσα στο απαράδεκτο σκηνικό με τις μπουνιές που αντάλλαξαν οι Μο Μπάμπα και Όστιν Ρίβερς, τιμωρώντας με 4 αγώνες τον πρώτο και 3 αγώνες τον δεύτερο. Ένας αγώνας τιμωρία για τον Τζέιλεν Σαγκς.

Ο Μο Μπάμπα και ο Όστιν Ρίβερς έκαναν άνω-κάτω τον αγώνα Γουλβς - Μάτζικ με τις μπουνιές που αντάλλαξαν και θα πληρώσουν τις συνέπειες. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το NBA ανακοίνωσε τις ποινές των δύο παικτών - αλλά και άλλων παικτών που έκαναν χειρότερη την κατάσταση, παίρνοντας άμεσα μέτρα.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Μπάμπα τιμωρήθηκε με 4 αγώνες αποκλεισμό και ο Ρίβερς με 3 αγώνες. Ο Τζέιλεν Σαγκς - που έπιασε από τον λαιμό τον Ρίβερς - δέχθηκε τιμωρία ενός αγώνα, ενώ ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς πρόστιμο 20.000 δολαρίων. Ο 5ος παίκτης που αποβλήθηκε (Ταϊρόν Πρινς) δεν τιμωρήθηκε.

Δεδομένου βέβαια ότι ο μισθός κάθε παίκτη διαιρείται με το 82 (όσοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου), αυτό σημαίνει ότι οι τρεις... παραβάτες θα χάσουν εκτός από αγώνες και χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπα θα χάσει 284.138 δολάρια, ο Ρίβερς 60.121 δολάρια και ο Σαγκς 47.740 δολάρια. Ίσως αυτό τους αποτρέψει από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ