NBA, Ίρβινγκ για την ανταλλαγή του Ντόντσιτς στους Λέικερς: “Είμαι ακόμα σε περίοδο πένθους, μου λείπει ο αδελφός μου”

Ο Καϊρί Ίρβινγκ αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στην ανταλλαγή που έστειλε τον Λούκα Ντόντσιτς στους Λέικερς και παραδέχθηκε ότι ακόμα είναι σοκαρισμένος και του λείπει ο Σλοβένος, πριν προσπαθήσει να κοιτάξει την επόμενη μέρα.
Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι πλέον παίκτης των Λέικερς. Η ανταλλαγή του σόκαρε όλο το NBA. Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν διαφέρει από τον υπόλοιπο κόσμο στο πώς σοκαρίστηκε. Δεδομένου βέβαια ότι με τον Ντόντσιτς μοιραζόταν το παρκέ και οδήγησαν πριν από μερικούς μήνες τους Μάβερικς στους τελικούς του NBA, η άποψή του σίγουρα έχει άλλη βαρύτητα.
Ο Ίρβινγκ μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ μετά την ανταλλαγή του Ντόντσιτς και παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει χωνέψει ό,τι έγινε. “Είμαι ακόμα σε περίοδο πένθους. Μου λείπει ο hermano μου” (σ.σ αδελφός στα Ισπανικά) δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ, προσπαθώντας την συνέχεια να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.
“Είναι δουλειά και πάνω από μένα, οπότε πρέπει να προσαρμοστώ και να υποδεχθώ τους νέους μου συμπαίκτες με ανοιχτές αγκάλες και να ετοιμαστώ να πάω στο Ντάλας ώστε να μιλήσω στους φιλάθλους μας” δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέχεια ο All Star γκαρντ, για να προσθέσει:
“Ξέρω πώς νιώθουν (σ.σ οι φίλαθλοι). Το νιώθω και εγώ, οπότε χρειάζεται περίοδος προσαρμογής. Δεν θέλω με αυτό τον τρόπο να μειώσω τα νέα παιδιά που ήρθαν (σ.σ Άντονι Ντέιβις και Μαξ Κρίστι). Θα μας βοηθήσουν να νικήσουμε, να χτίσουμε με στόχο το πρωτάθλημα, αλλά όπως όλοι, όταν κάτι το βλέπεις να συμβαίνει από μακριά, σε πληγώνει”.