NBA

NBA, Ιγκουοντάλα για Ντίλον Μπρουκς: "Αν δεν ήταν τρελός, δεν θα ήταν στο NBA"

Ο Ντίλον Μπρουκς με την φανέλα των Γκρίζλις
Ο Ντίλον Μπρουκς με την φανέλα των Γκρίζλις Ⓒ 2023 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα έβαλε τα πράγματα σε μία διαφορετική βάση μιλώντας για τον Ντίλον Μπρουκς, λέγοντας ότι αν ο Καναδός δεν είχε αυτή την τρέλα στο παιχνίδι του, τότε δεν θα αγωνιζόταν στο NBA.

Ο Ντίλον Μπρουκς θεωρείται ένα από τα κακά παιδιά του NBA. Η νοοτροπία του, η επιθετικότητά του, η τρέλα που βγάζει στο παιχνίδι του έχει αποτελέσει αντικείμενο κριτικής. Σύμφωνα ωστόσο με τον Άντρε Ιγκουοντάλα, είναι όλα αυτά που έχουν βοηθήσει τον δυναμικό γκαρντ/φόργουορντ να κάνει καριέρα στο NBA.

Ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Μπρουκς - ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο 80 εκατ. δολαρίων με τους Ρόκετς - τόνισε: "Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι παίκτες όπως ο Μπρουκς δεν θα βρίσκονταν στο NBA αν δεν είχαν αυτή την τρέλα, αν δεν έβλεπαν με αυτό τον τρόπο τους εαυτούς τους".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Ιγκουοντάλα πρόσθεσε: "Υπάρχει ένα είδος εγωισμού στον τρόπο που παίκτες σαν αυτόν βλέπουν τον εαυτό τους. Αν όμως ο Μπρουκς δεν ήταν τρελός, τότε δεν θα ήταν στο NBA".

Την σεζόν 2023/24 ο Μπρουκς είχε 14.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής (73 παιχνίδια - όλα ως βασικός) με την φανέλα των Γκρίζλις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ