NBA

NBA, Ιγκουοντάλα: "Δεν είμαι Hall of Famer, οι Hall of Famers δεν έχουν ψεγάδια, εγώ έχω πολλά"

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως αξίζει να μπει στο Hall of Fame παρά τα 4 πρωταθλήματα NBA που έχει κατακτήσει, τονίζοντας ότι οι Hall of Famers δεν έχουν ψεγάδια, αλλά αυτός έχει πολλά.

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα θα ήθελε πολύ να μπει στην κουβέντα για την είσοδο στο Hall of Fame κάποια στιγμή. Δεν θεωρεί όμως ότι αξίζει να μπει στο Hall of Fame. Και έχει επιχειρήματα για αυτό.

Ο Ιγκουοντάλα βρέθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και με την κουβέντα να πηγαίνει στους παίκτες που έχουν μπει στο Hall of Fame και κατά πόσο πρέπει αυτό να επηρεάζεται από τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει, ήταν ξεκάθαρος.

"Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στην κουλτούρα ότι πρέπει να έχει δαχτυλίδια ένας παίκτης για να μπει στο Hall of Fame, αν και έχω ευνοηθεί από αυτό στην καριέρα μου" τόνισε αρχικά, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ξέρω ότι έχω πολλά ψεγάδια. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν επίπεδα στο Hall of Fame. Εγώ δεν είμαι Hall of Famer κατά την γνώμη μου. Όχι, όχι, όχι. Οι Hall of Famers είναι τύποι που δεν έχουν ψεγάδια. Πιστεύω ότι ήμουν καλός παίκτης, αλλά όχι σαν τον Κόμπι Μπράιαντ ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Έλα φίλε. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και πολλοί από εμάς δεν μπορούν να το κάνουν. Πρέπει να μείνουν στον δικό τους κόσμο. Και μετά υπάρχει ο Μάικλ Τζόρνταν, που πρέπει να είναι σε άλλο κόσμο, τόσο καλός ήταν".

Για την ιστορία, ο Ιγκουοντάλα έχει μία καριέρα 19 χρόνων πίσω του (δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόσυρσή του από τα παρκέ), που περιλαμβάνει 4 πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018, 2022), ένα βραβείο MVP των τελικών (2015), μία κλήση σε All Star Game (2012), μία παρουσία στην καλύτερη αμυντική πεντάδα του NBA (2014), ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (2012) και ένα χρυσό σε MundoBasket (2010).

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ