NBA

NBA: Η βαθμολογία των ομάδων σε Ανατολή και Δύση

Milwaukee Bucks guard Damian Lillard during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Wednesday, March 6, 2024. (AP Photo/Jeff Chiu)
Milwaukee Bucks guard Damian Lillard during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Wednesday, March 6, 2024. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάταξη σε Ανατολή και Δύση μετά τα τελευταία αποτελέσματα, με περίπου 15 αγώνες να μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου. Σταθερά 2οι στην Ανατολή οι Μπακς, έπεσαν από την κορυφή της Δύσης οι Νάγκετς.

Η κανονική περίοδος του NBA μπαίνει στην τελική ευθεία πλέον. Με κάθε ομάδα να έχει περίπου 15 αγώνες για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην regular season, κάποια πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ πολλά είναι ακόμα ανοιχτά στην κατάταξη, ειδικά στις ομάδες που έχουν ως στόχο την απευθείας πρόκριση στα playoffs και αυτές που έχουν ως στόχο μία θέση στα Play-in.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικά χρόνια την απευθείας πρόκριση στα playoffs παίρνουν οι πρώτες 6 ομάδες της κατάταξης. Οι θέσεις 7 και 8 κρίνονται στα play-in, στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-10 σε κάθε περιφέρεια.

Μετά λοιπόν τα τελευταία αποτελέσματα, οι Μπακς παρέμειναν στην 2η θέση της Ανατολής χάρη στην νίκη τους επί των Σανς, ενώ οι Σέλτικς εξακολουθούν να κάνουν... παρέλαση στην κανονική περίοδο και διατηρήθηκαν στην 1η θέση της περιφέρειας χάρη στην άνετη νίκη τους επί των Γουίζαρντς.

Στην Δύση, οι Μάβερικς ανέβηκαν στην 7η θέση και ταυτόχρονα έριξαν τους Νάγκετς στην 2η θέση μετά την νίκη τους χάρη στο νικητήριο buzzer-beater του Καϊρί Ίρβινγκ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ