ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

NBA: Η Βανέσα Μπράιαντ υποστηρίζει ότι άγνωστοι απειλούν ότι θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες από το δυστύχημα του Κόμπι

Η Βανέσα Μπράιαντ
Η Βανέσα Μπράιαντ Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Στην αγωγή που κατέθεσε η Βανέσα Μπράιαντ ενανίον της Κομητείας του Λ.Α αναφέρει μεταξύ άλλων ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι αστυνομικοί τράβηξαν φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ δέχεται απειλές από αγνώστους ότι θα τις δημοσιεύσουν.

Η υπόθεση της μήνυσης της Βανέσα Μπράιαντ εναντίον της Κομητείας του Λος Άντζελες για την διαρροή φωτογραφιών του δυστυχήματος του ελικοπτέρου που επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη τους Τζιάνα και άλλοι 7 άνθρωποι έχει πολύ δρόμο. Και κάθε φορά προκύπτουν νέα στοιχεία.

Το νέο δεδομένο της υπόθεσης ήρθε από την "Washington Post", η οποία δημοσίευσε μέρος της αγωγής που έχει καταθέσει η Βανέσα Μπράιαντ, με δύο συγκεκριμένα σημεία να παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το πρώτο σημείο είναι η αναφορά ότι η Βανέσα Μπράιαντ δέχεται μηνύματα από κόσμο που "κοροϊδεύει και απειλεί να διαρρεύσει φωτογραφίες ή να δημοσιεύσει ψεύτικες φωτογραφίες με το πτώμα του συζύγου μου". Αυτό ωστόσο που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι ένα δεύτερο κομμάτι, αφού αναφέρεται ότι οι φωτογραφίες που τράβηξαν 9 αστυνομικοί βρέθηκαν σε τουλάχιστον 28 κινητά αστυνομικών και τουλάχιστον 12 πυροσβεστών, τις οποίες μοιράζονταν σε μπαρ και συζητούσαν!

Συγκεκριμένα, σε ένα άλλο κομμάτι της αγωγής αναφέρεται: "Η κοινή χρήση των φωτογραφιών συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες και περιελάμβανε εξωφρενική συμπεριφορά και μοίρασμα των φωτογραφιών πάνω από κοκτέιλ σε μία συγκέντρωση, με κάποιον άνθρωπο να περιγράφει τα λείψανα των θυμάτων ως "χάμπεργκερ" και "σωρούς από κρέας".

Η Κομητεία του Λ.Α από την πλευρά της υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που τράβηξαν τις φωτογραφίες τις έσβησαν από τα κιητά τους και δεν τις μοιράστηκαν, ωστόσο, όπως γίνεται σαφές, η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ