NBA

NBA: Η Τζίνι Μπας δήλωσε ότι θα πάρει δύσκολες αποφάσεις για τους Λέικερς

NBA: Η Τζίνι Μπας δήλωσε ότι θα πάρει δύσκολες αποφάσεις για τους Λέικερς
2022 AP PHOTO/ALEX GALLARDO

Έτοιμη να ταράξει τα νερά του NBA δήλωσε το αφεντικό των Λέικερς, Τζίνι Μπας, που εξήγησε ότι προτεραιότητα του οργανισμού του Λος Άντζελες είναι να βρει τον κατάλληλο προπονητή.

Έτοιμη να πάρει ακόμη και τις πιο δύσκολες αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές, δήλωση η Τζίνι Μπας, η γυναίκα που ελέγχει τους Λος Άντζελες Λέικερς. Η κόρη του θρυλικού Τζέρι Μπας ήταν ξεκάθαρη σε συνέντευξή της στους Λος Άντζελες Τάιμς, εν όψει ενός πολύ καυτού καλοκαιριού στο οποίο ο οργανισμός θα προσπαθήσει να βρει τον κατάλληλο προπονητή που θα διαδεχθεί τον Φρανκ Βόγκελ και να ανταλλάξει τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Τζίνι Μπας:

"Δεν μπορώ να κάνω υπομονή, επειδή είχαμε το τέταρτο υψηλότερο μισθολόγιο στη Λίγκα. Όταν ξοδεύεις αυτά τα χρήματα και αυτούς τους φόρους πολυτελείας, περιμένεις ότι θα φτάσεις βαθιά στα playoffs. Οπότε ναι, ήταν τρομερό για εμένα να μην έχουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Δεν είμαι χαρούμενη και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένη. Αν δεν πιάνουμε τα στάνταρ που χρειάζονται οι Λέικερς, τότε θα εξετάσω τα πάντα. Θα πάρω τις δύσκολες αποφάσεις, επειδή αυτό πρέπει να κάνω.

Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στο front office και στον Ρομπ Πελίνκα που ηγείται, είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που ξέρει από στρατηγική. Ό,τι κάνει, το κάνει για κάποιον λόγο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα φτιάξει ένα ρόστερ και θα βρει έναν προπονητή που θα μας επαναφέρει εκεί που ανήκουμε. Όσο για τους Κερτ Ράμπις, Λίντα Ράμπις, Μάτζικ Τζόνσον, Φιλ Τζάκσον, ΛεΜπρόν Τζέιμς... Έχουν τον τελευταίο λόγο; Όχι. Τρέχουν αυτοί την ομάδα; Όχι. Εγώ ελέγχω τον οργανισμό, εγώ είμαι υπεύθυνη για κάθε απόφαση. Πρέπει να βρούμε τον σωστό προπονητή για να ηγηθεί αυτής της ομάδας, κάποιον που θα παίξει σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε, όλα πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί".

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ