NBA

NBA: Η στροφή του Ίρβινγκ αφήνει ολομόναχο τον Ντουράντ

Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ
Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ AP PHOTO/ADAM HUNGER

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να παίξει στους Νετς ως τη λήξη του συμβολαίου του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι ένας απρόβλεπτος χαρακτήρας. Τόσο που ουδείς μπορεί να εικόσει τι στριφογυρίζει στο μυαλό του από τη μια στιγμή στην άλλη.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του NBA, ο 30χρονος πόιντ γκαρντ είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Νετς, συμβόλαιο 36.5 εκατ. δολαρίων, και μετά ν' αποφασίσει για το μέλλον του ως unrestricted free agent.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ενημερώσει τον οργανισμό του Μπρούκλιν πως η οριστική απόφασή του δεν εξαρτάται, ουδόλως, από την έκβαση της υπόθεσης του Κέβιν Ντουράντ (ο οποίο με τη σειρά έχει αιτηθεί ανταλλαγή και περιμένει είτε τους Σανς είτε τους Σέλτικς).

Σε πρώτη φάση το Νο1 στο Draft του 2011 είχε ενεργοποιήσει την οψιόν του τελευταίου χρόνου της σύμβασης που τον δέσμευε με τους Νετς, αλλά έκτοτε κανείς δεν ήταν βέβαιος για τις πραγματικές προθέσεις του. Ούτε τώρα, πάντως είναι, κι ας έχει ο Ίρβινγκ κάνει στροφή 180 μοιρών.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ