ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

NBA: Ο Κάρι και η προφητεία στον Μίλερ ότι ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ του Άλεν

NBA: Ο Κάρι και η προφητεία στον Μίλερ ότι ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ του Άλεν
PRINTSCREEN

Το - όχι πολύ μακρινό - 2014 ο Στεφ Κάρι είχε παραδώσει συνέντευξη στον Ρέτζι Μίλερ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι ο στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ του Ρέι Άλεν στα τρίποντα.

Ο Στεφ Κάρι είναι ο κάτοχος του ρεκόρ με τα περισσότερα τρίποντα στην κανονική περίοδο, ξεπερνώντας τον Ρέι Άλεν. Όπως φαίνεται βέβαια, τον συγκεκριμένο στόχο τον είχε θέσει πολύ νωρίτερα. Και είχε εκφραστεί ανοιχτά για το θέμα το 2014 σε μία συνέντευξή του σε έναν άλλο σπουδαίο σουτέρ: Τον Ρέτζι Μίλερ!

Ο 26χρονος τότε Κάρι είχε παραδώσει μία μεγάλη συνέντευξη, με τον Μίλερ να τον ρωτάει κάποια στιγμή: "Μπορείς να πιάσεις τον Ρέι Άλεν;" Και η απάντηση του Κάρι ήταν απολαυστική και προφητική, αφού - μεταξύ άλλων δεν είχε κατακτήσει ακόμα κανένα από τα 3 πρωταθλήματά του - δηλώνοντας:

"Το ελπίζω. Αυτό αποτελεί αρχικά ένα τεστ διάρκειας και συνέπειας. Έχω πλέον μία άλλη οπτική στο τι χρειάζεται για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να είσαι υγιής, πρέπει να έχεις τύπους να σου κάνουν σκριν, τύπους που θα σε ψάχνουν και να βάλεις σουτ με κάθε τρόπο. Ελπίζω να συνεχίζω να βελτιώνονμαι".

Τότε ήταν που ο Ρέτζι Μίλερ έκανε την δική του προφητεία, λέγοντάς του: "3.000 τρίποντα Στεφ. Αυτή είναι η βάση", με τον σταρ των Γουόριορς να απαντάει πως "ελπίζω να παίξω αρκετά για να τα καταφέρω. Έχω τα μάτια μου σε αυτό, μαζί με κάποια πρωταθλήματα".

Δείτε το προφητικό VIDEO:

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ