NBA

NBA: Η μέρα και η ώρα του μεγάλου αγώνα των Μπακς κόντρα στους Πέισερς για την πρόκριση στον τελικό του In-Season Tournament

NBA: Η μέρα και η ώρα του μεγάλου αγώνα των Μπακς κόντρα στους Πέισερς για την πρόκριση στον τελικό του In-Season Tournament
2023 AP PHOTO/AARON GASH

Οι Μιλγουόκι Μπακς εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Final Four του NBA In-Season Tournament και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στο Λας Βέγκας με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Διαβάστε την μέρα και την ώρα του ημιτελικού των "ελαφιών".

Οι Μιλγουόκι Μπακς πανηγύρισαν ιστορική πρόκριση στο Final Four του NBA In-Season Tournament και θα πάνε στο Λας Βέγκας με στόχο την διεκδίκηση του τροπαίου της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Τα "ελάφια" έκαμψαν με άνεση την αντίσταση των Νιου Γιορκ Νικς και θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 00:00 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου προς Παρασκευή 8 του ίδιου μήνα, με τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στους Πέλικανς και τους Λέικερς να κάνει τζάμπολ στις 04:00.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου (03:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Πέισερς - Μπακς (8/12, 00:00)
  • Πέλικανς - Λέικερς (8/12, 4:00)
TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ