NBA

NBA: Η κατάταξη της Ανατολής, το πρόγραμμα στη μάχη της τετράδας και οι ισοβαθμίες

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ
Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ © 2022 MATT SLOCUM/AP IMAGES

Ο κακός χαμός γίνεται στην Ανατολική Περιφέρεια, με Χιτ, Μπακς, Σέλτικς, Σίξερς σε τιτανομαχία για το καλύτερο πλασάρισμα στην τετράδα. Δείτε το πρόγραμμά τους μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και τι θα συμβεί σε πιθανή ισοβαθμία.

Η τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του NBA πλησιάζει και η μάχη στην Ανατολή έχει ανάψει για τα καλά. Χιτ, Μπακς, Σέλτικς και Σίξερς παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τετράδα, Μπουλς και Ράπτορς προσπαθούν να μείνουν στην εξάδα για να μπουν απευθείας στα playoffs, οι Καβαλίερς τους καταδιώκουν, Νετς, Χόρνετς και Χοκς κυνηγούν την όγδοη θέση ώστε να έχουν δύο ευκαιρίες στο play-in tournament για να χωρέσουν στην post season.

NBA: Η κατάταξη της Ανατολής, το πρόγραμμα στη μάχη της τετράδας και οι ισοβαθμίες

Το πρόγραμμα των Μαϊάμι Χιτ: με Σέλτικς (εκτός), με Μπουλς (εκτός), με Ράπτορς (εκτός), με Χόρνετς (εντός), με Χοκς (εντός), με Μάτζικ (εκτός)

Το πρόγραμμα των Μιλγουόκι Μπακς: με Νετς (εκτός), με Κλίπερς (εντός), με Μάβερικς (εντός), με Μπουλς (εκτός), με Σέλτικς (εντός), με Πίστονς (εκτός)

Το πρόγραμμα των Μπόστον Σέλτικς: Με Χιτ (εντός), με Πέισερς (εντός), με Γουίζαρντς (εντός), με Μπουλς (εκτός), με Μπακς (εκτός), με Γκρίζλις (εκτός)

Το πρόγραμμα των Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς: Με Πίστονς (εκτός), με Χόρνετς (εντός), με Καβαλίερς (εκτός), με Πέισερς (εκτός), με Ράπτορς (εκτός), με Πέισερς (εντός), με Πίστονς (εντός)

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, θα αντιμετωπίσει την 8η, την ομάδα δηλαδή που θα προκύψει από το ζευγάρι του ηττημένου του αγώνα 7-8 με τον νικητή του 9-10. Η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη, θα αντιμετωπίσει την 7η, την ομάδα δηλαδή που θα νικήσει στον αγώνα 7-8. Η τρίτη θα παίξει με την έκτη και η τέταρτη με την πέμπτη. Η ομάδα που θα πάρει την όγδοη θέση, πάντως, θα είναι σημαντικά καταπονημένη καθώς θα έχει δώσει δύο αγώνες από τις 11 έως τις 15 Απριλίου, καθώς στις 10 τελειώνει η κανονική περίοδος και στις 16 ξεκινούν τα playoffs.

Τι ισχύει για τους Μπακς σε πιθανές ισοβαθμίες: Το Μιλγουόκι "έχει" τους Σίξερς (2-1), είναι στο 1-2 με τους Σέλτικς τους οποίους θα τους υποδεχθεί στο Fiserv Forum, ενώ με το Μαϊάμι έχει μοιράσει τις νίκες σε τέσσερα συναπαντήματα. Σε ισοπαλία μετράει πρώτα το ποσοστό νικών αν οι ομάδες βρίσκονται στην ίδια division ή το ποσοστό νικών τους στην περιφέρεια. Ομοίως σε τριπλή ισοβαθμία μετρούν τα μεταξύ τους ρεκόρ και στη συνέχεια τα ποσοστά νικών τους στην περιφέρεια.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ