NBA

NBA: Γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του ο Ντίλον Μπρουκς, ανησυχία στους Γκρίζλις

Ο Ντίλον Μπρουκς των Γκρίζλις
Ο Ντίλον Μπρουκς των Γκρίζλις Ⓒ 2022 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντίλον Μπρουκς γύρισε πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο και αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα των Γκρίζλις με τους Κλίπερς, με το Μέμφις να ανησυχεί ότι ο τραυματισμός του δυναμικού φόργουορντ ίσως είναι σοβαρός.

Η νίκη των Γκρίζλις επί των Κλίπερς στο Λ.Α (108-123) δεν πανηγυρίστηκε όσο ήθελαν στο Μέμφις κι ας ήταν η 8η συνεχόμενη, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Ο λόγος ήταν ο τραυματισμός του Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι.

Ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του να τρέξει στον αιφνιδιασμό, όταν ορμώντας προς το καλάθι γύρισε πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο. Αμέσως έπεσε στο παρκέ και τελικά αποχώρησε υποβασταζόμενος, χωρίς να επιστρέψει στο παιχνίδι, με τους Γκρίζλις να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Το ανησυχητικό πάντως ήταν πως ο Μπρουκς έπιανε και το γόνατό του όσο βρισκόταν στο παρκέ.

Την φετινή σεζόν ο Μπρουκς έχει 18.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, όντας ο δεύτερος σκόρερ αλλά και καλύτερος αμυντικός των Γκρίζλις.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Μπρουκς. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ