NBA

NBA, Γουόριορς: Οι Γκριν και Τόμπσον είχαν επιτεθεί δημόσια στον ΜακΓκρούντερ με δηλώσεις τους και τώρα θα προπονούνται μαζί

Ο Κλέι Τόμπσον με τον Ντρέιμοντ Γκριν
Ο Κλέι Τόμπσον με τον Ντρέιμοντ Γκριν Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ θα συμμετάσχει στην προετοιμασία των Γουόριορς και θα πρέπει να δουλέψει μαζί με τους Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν, οι οποίοι πριν από μερικά χρόνια τον είχαν διασύρει δημόσια με δηλώσεις τους.

Η είδηση ότι ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ θα παλέψει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των Γουόριορς πέρασε στα ψιλά. Όλα αυτά όμως μέχρι ο κόσμος να θυμηθεί ότι κάποτε ο έμπειρος φόργουορντ διασύρθηκε δημόσια από τους Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά τώρα θα είναι συμπαίκτης τους.

Συγκεκριμένα, στις 30 Ιανουαρίου 2021 ο ΜακΓκρούντερ αγωνιζόταν στους Πίστονς και σε έναν αγώνα με τους Γουόριορς είχε έντονη διαφωνία με τους Γουέιν Έλινγκτον και Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον μετά το τέλος του παιχνιδιού, κοντεύοντας να έρθει στα χέρια μαζί τους. Ο Κλέι Τόμπσον ήταν τραυματίας εκείνη την περίοδο και έκανε το σχόλιο του αγώνα, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι συμβαίνει και η απάντησή του προκάλεσε γέλιο και αμηχανία:

"Ο τύπος ίσως είναι εκτός ΝΒΑ σύντομα και μάλλον είναι εκνευρισμένος. Δεν ξέρω. Πάει να ξεκινήσει κάτι σαν να είναι κάποιος καλός παίκτης ή κάτι τέτοιο. Φύγε από εδώ φίλε".

Αν αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, στην συνέχεια ήρθε η σειρά του Ντρέιμοντ Γκριν να μιλήσει ακόμα πιο επιθετικά, λέγοντας:

"Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά πότε ο γαμ...νος ο ΜακΓκρούντερ έγινε σκληρός; Δεν ξέρω, όλοι πλέον είναι σκληροί. Έχω δει πολλούς σκληρούς φέτος, δεν καταλαβαίνω. Κανείς δεν έκανε τίποτα. Αν ήθελε να κάνει κάτι, θα το έκανε, δεν θα μιλούσε απλώς.

Ποιος σκληρός τύπος λέγεται Ρόντνεϊ; Ο τύπος δεν έπαιζε καν. Δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει από το να σκέφτεται κάτι που έγινε στην πρώτη περίοδο του αγώνα. Δεν ξέρω φίλε, πολλοί το παίζουν σκληροί. Δεν ξέρω κανέναν που να φοβάται τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ".

Μένει να φανεί αν όλα αυτά που έγιναν πριν από 2.5 χρόνια θα έχουν επιπτώσεις πλέον στην προσπάθεια του ΜακΓκρούντερ να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τους Γουόριορς, ειδικά τώρα που ο κόσμος θυμήθηκε ό,τι έγινε τότε.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ