NBA

NBA, Γουόριορς: Ατυχία για Κρις Πολ, έσπασε το αριστερό του χέρι και θα μείνει για καιρό εκτός δράσης

NBA, Γουόριορς: Ατυχία για Κρις Πολ, έσπασε το αριστερό του χέρι και θα μείνει για καιρό εκτός δράσης
AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Κρις Πολ στάθηκε για πολλοστή φορά άτυχος στην καριέρα του, αφού στον αγώνα των Γουόριορς με τους Πίστονς έσπασε το αριστερό του χέρι και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο Κρις Πολ είδε για ακόμα μία φορά στην καριέρα του την τύχη να του γυρίζει την πλάτη. Ο βετεράνος γκαρντ βρέθηκε - ξανά στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή στον αγώνα των Γουόριορς με τους Πίστονς, αφού σε μία διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι, με την διάγνωση να κάνει λόγο για κάταγμα!

Όπως ανακοίνωσαν οι Γουόριορς, ο Πολ θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός παρκέ. Ο τραυματισμός του άλλοτε All Star έρχεται προφανώς στο χειρότερο δυνατό σημείο για τους "Πολεμιστές", που συνεχίζουν να ψάχνονται, ενώ ρίχνει και την αξία του σε μία περίοδο που ενδεχομένως το Γκόλντεν Στέιτ να έψαχνε ομάδα για να τον παραχωρήσει με ανταλλαγή.

Την φετινή σεζόν ο Πολ έχει 9 πόντους (season low), 3.7 ριμπάουντ, 7.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμετοχής.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Κρις Πολ:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ