NBA

NBA, Γουίζαρντς: Πρόβλημα με Άβντιγια, επέστρεψε τραυματίας από το EuroBasket 2022

Ο Ντένι Άβντιγια με την φανέλα των Γουίζαρντς
Ο Ντένι Άβντιγια με την φανέλα των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Με ένα απρόοπτο θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Γουίζαρντς για την σεζόν 2022/23, αφού ο Ντένι Άβντιγια είναι πιθανό να χάσει κάποιες προπονήσεις λόγω ενός τραυματισμού που απέκτησε ως... ενθύμιο από την συμμετοχή του στο EuroBasket 2022 με το Ισραήλ.

Ο Ντένι Αβντίγια είναι πιθανό να ενσωματωθεί λίγο καθυστερημένα στις προπονήσεις των Γουίζαρντς λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε από την συμμετοχή του στο EuroBasket 2022 με την εθνική Ισραήλ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός φόργουορντ έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μπει πιο προσεκτικά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις προπονήσεις. Τόσο ωστόσο ο ίδιος όσο και οι Γουίζαρντς ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Την σεζόν 2021/22 ο Άβντιγια είχε 8.4 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής, όντας ένας από τους μόλις 5 παίκτες στο NBA που πήρε μέρος και στους 82 αγώνες της κανονικής περιόδου της ομάδας του. Την φετινή χρονιά υπάρχει η σκέψη να είναι ο βασικός σμολ φόργουορντ της Ουάσινγκτον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ